Nutex 13.94 ATL zaras SET 32.9es zaras. Vezetoseg kulon kozlemenybem reagal, nyugtatja a kozonseget, mert annyi kisbefektetoi erdeklodest kaptak. Nem semmi
ez az irigykedési elv irigykedni fognak, milyen félelmetes a magyar gazdaság , mennyire dübörög afrikában már a vizilovak is magyar ritmusra dübörögnek, nem tudtad? :)
Ezek az Alapok elkoltik csak az ugyfelek penzet,ami bearamlik. Egyik Alap sem tudna kifizetni a zsetonokat, ha megtamadna Oket az osszes ugyfeluk. Virtualis szamok vannak itt csak. Ha kene a penz, bezarnanak. De miert? Nem kotelesek kifizetni mindenkit? Arra blaziroz az osszes, hogy nem megy oda egyszerre az osszes ember a penzert
Olvasom ezt az oltasi igazolvanyt. Most szigoritanak a kotelezo oltassal, 3oltassal pont, amikor jonnek a nyari feloldasok, es a virus vege megint. Nem is ertem ezeket az intezkedeseket! Minek?! Napi 100elhunyt naponta, senkit nem erdekel mar ez sem, sem a 13ezer beteg. Egyutt el vele a vilag. Mit kell kotelezni, szigoritani? Felesleges. 3oltasos sem lesz jo 4honap mulva.. akkor minek?
ha megnézzük, mi történt, múlt pénteken 8110.ig dobták, hétfőn jött a lerántás 7855-ig, sokan azt írták, az erste keze van mögötte, valami certit ütöttek ki aztán jött egy visszaépülés, ma már 8370 is volt reggel, onnan megont 8110-ig buktatták nap végére nem akarom elhinni, hogy holnap 7800-ig dobják nem akarom elhinni, hogy valakik úgy rászálltak a richterre, hogy már kispapír módon gagyiztatják
szerintem most nehezebb dolguk lesz a rágcsálóknak egyrészt már mindenki rákészülhet az újabb lerántásra, például én is, mert a hétfőit nem láttam másrészt valószínű egy nagy görény van a lerántás mögött , és szerintem a richtert nem egyetlen alap uralja harmadrészt nincs rossz általános hangulat, tehát egyre feltűnőbb a rágcsáló-banda tevékenysége
leves