lányommal kicsit beszéltünk a tőzsdéről is , azt mondta, nem kéne ilyen elvakultnak lennem, hogy állandóan veszem lefelé, főleg, hogy már rengeteg van, mi lenne, ha megvárnám, honnan fordul és ott kezdeném venni újra igen ám, de ha abbahagyom a vételét, akkor ha fordul valahonnan, onnan még biztos nem nyerek, csak várnom kell lányom viszont azt mondta, a két millió kevés ahhoz, hogy végigvegyem, ha mégis hatalmasat zuhan még innen is én a folyamatos lefelé vétel mellett vagyok még mindig de nem tudom , jó stratégia-e
szép képek :) tervben volt nálunk is dobogókő, de a szeles idő miatt uszodázás lett , főleg azért, mert a kicsi biztos, hogy előző életében vizikacsa volt, két órát töltött a víz alatt folyamatos bukómerüléssel:)
már minden rosszra rákészülök, inkább ne legyen, de ez nem kívánságműsor / halló, kérhetnék egy nótát a józsi bácsitól, aki azt énekeli, hogy babám, a szád de csücsöri, és ültesd el a krumplit, vagy valami ilyesmi /
ha a certikütést vesszük, akkor nem gáz még, mert 8090-re berögzítettem vételt hétfőre, de ha megy tovább le, akkor a 2 milliót nagyon be kell osztanom 7800-ig, aztán pedig jönnek azok a kispapírok, amikben kis minuszban vagyok, ha 7800 sem lesz elég a zuhanásban
nagyon becsapós volt ma a richter kereskedése először beálltam 8215-re venni, épp nem kaptam, aztán jött egy tonnalujza 8900 darabos vevő 8225-re, fellélegeztem, hogy nem baj, tegnapról úgyis van 8230-ról vételem aztán tonnalujza is ki lett osztva, és 8215-től repülve kaptam meg 8180-ig a berögzített vételeim , az utolsó vételem 8110-en épp 100-al kevesebb, mint a legfelső vételem pfffff
Photo, 8411 vagy 8341 már mindegy az a kérdés, hogy a certiütésre hajt-e az erste, mert akkor az 8080 körül van, közel ide, vagy van még nagyobb eladó, aki hajlandó bármeddig zúzni
Én most számoltam ki az átlagom, mert nekem 2 számlán van, az enyém rosszabb, 8411. Én nem izgulok, örökké nem lesz a bányában. Lehet meg kell várni a jelentést, az pedig sajnos február vége lesz. Valószínű addig ragadunk benne.
leves