minél többet megy az amcsi index, annál biztosabb lesz egy richter kitörés egyébként a 8425-ös eladás után 8480-ra álltam következő eladásra, esély sem volt ma de ha nincs túl sok richtered, és nem nyomaszt, hogy nagyon sok van, lehet, érdemes megvárni egy 8600-at legalább benne, az szép húzás lenne 8255-ről :)
Én pedig szidom magam, hogy nem adtam a 8255-ös vételem 8400 felett, de annyira biztos voltam a mai napban, hogy elmegy 8500 felé és nem akartam elpocsékolni, de kár volt. Mindig utólag okos az ember.
már csak 50 pluszban az amcsi dow, és eddig 1000 pontos emelkedés sem volt elég, hogy kimozdítsa a richtert amikor putyin kimondta, hogy ge-de-on richter, küldött egy gondolatot nekem : "gyévuska évuska , min-den rend-ben lesz " hát, ajánlom is puyinka ---- küldtem vissza a gondolatot :)
Reggel vettem DM-et 57,5-n, pedig onnan már volt, de rosszul mértem fel a helyzetet, úgyhogy azzal most ragadok, na meg a többi DM-el is. Vettem 14-en nutexet, azt adtam 14,48-on. Adtam opust 113,5-n, ez a tegnapi 103-as vételem volt és visszavettem 206-on. Adtam 4ig-t 445-ön. Vettem molt 2686-on és 2720-on. 40 k nyereség lett, meg egy csomó beragadás.
Latom ez az opus 200alatt nem tetszik az embereknek, pedig ott volt. Nem en talaltam ki. Atlagos 3helyett 5minusz lett. Lehet a ket leanyzo is beszallt :) Eszmeletlen papir Meg az osszes kis zuhano trutyi
leves