egy jó nagy dagadt kudarcérzésem van a richter miatt, de most már nem hagyom abba a vételeket , rákészülök, hogy venni tudjam lefelé bármi áron ha kell, kispapírokat adok el miatta, de végigveszem, bármeddig adják most néztem meg, az átlagom benne 8341 lett mára, nem rózsás .....
ma csak vettem, vettem, vettem a richtert 8215, 8190, 8180, 8155, 8110 bent hagytam egy vételt hétfőre 8090-en, utána jön a vészpénzem, kukuriku DM-et tudtam adni maradék 1150 darabot 55-ön és vettem vissza megint 2500 darabot 53.5-ön és ennyi ezt nézd meg, mai nyereség : kac, kac DM-KER összesen 1 551 HUF
Itt vagyok. Vettem 8110-en is Richtert. Reggel eladtam a 8265-ös richtert 8335-n, azt visszavettem 8230-n és utána adtam deltát veszteséggel 59-es vételt 58,2-n. Abból vettem OTP-t és Richtert. Elég pocsék egy nap volt. Az OTP-t 17550-en és 17420-on vettem.
KÜLDTE VALAKI"/Ha kereskedtek egy részvényben, minimálisan ismerni kellene a cég és sectortársak történetét, ki van választva itt a Richter, mint a tolvajpapírok melletti menekülő blue, akkor az árazás megértéshez egy kis visszatekintő: 2012-ben lett beadva a Cariprazin törzskönyv kérelme az FDA-hez, Kelet-Európai cég rasszista okok miatt nem rúghat labdába, csak az USA cégek bevezetése után, 2015 szeptember közepéig húzták, mint a rétestésztát, full tőkével voltam benne, számolgatva a bevezetéskor esedékes milesstone kifizetést, bevételből járó royaltie utalásokat, szilárdan tartottam 5700-ig, ott adtam. Akkor a szabadalmi oltalom ciklusa 18 év, ebből lepergett már 10, a maradék 8 év kétséges, hogy a 2028-ban kiesés után nem lesz luk a bevételben, mert 2012-2020 volt a táv amikorra már jelentős bevétel keletkezett, az 8 év, már csak 6 év a kifutásig, a bevétel visszaesésnek nagy a valószínűsége, nem lebegtetnek előrehaladott teszteredményeket, így közeljövőben nincs esély siker storyra, marad a vásárlás, ESMYA vétel egy csődtömeg lett, EU-ban és USA-ban egyaránt. Originális bomba üzlet, a gyárban a dobozár a patikainak csupán 5%-a, ha kényszerből vesz, akkor 15-20%-ot kell átengedni a szabadalom eredeti tulajdonosának, az még mindig csak 25%, de a gyógyszer forgalmazás marketing költsége tetemes, meg ott a vég értékesítő 20% haszonkúlcsa is. Aki hosszabb távon akarna itt befektetni, pláne bejelentési kötelezettséges mennyiséget, nem a chartot fogja figyelni, hanem amit leírtam, az azzal kapcsolatos híráramot. Én azt feltételezem, hogy emiatt van lemaradva az OTP-MOL párostól, ahogy tellik, múlik az idő, a lemaradás még nagyobb lesz.
köhécsel ez a richter is, de nem is olyan gyenge 8215-re álltam első vételre, de megállítottam:) 8220-ig adták csak , már azt hittem, mindjárt megkapom, de erre begördült egy 8900 darabos tonnalujza vevő 8225-re:)
kérdezted délután, nem sokat offolsz-e hát nem az itt beszélgetők közt "emberi arcok " is megjelennek és én ezt szeretem akik főznek, kirándulnak, és persze beszélnek a tőzsdéről és sokan itt nem is a legrosszabb tőzsdések
Telen elo akartam venni a retro ustunket, egy jo teli napon egy jo bogracs gulyast, babgulyast csinalni, vagy egy jo porkoltet.. Hat azok is isteniek.. Levesek jo csiposen a hidegben, eros paprikaval, finom ropogos feher kenyerrel.. Elmaradt ez is... De meg ha lesz ho, vagy hasonlo hideg, probalom beiktatni :)
Hetvegen csokibombat csinalt nejem. Hat az durva mit bezabalunk belole. Mar tripla adagot csinal. En kulonben utalom a csokis sutiket a keseru kakao iz miatt, de van az az edes, kremes csoki ami isteni. Van egy hely, ahol a dobostortanak sem tudok ellenallni. Abban is olyan finom edes krem van :) Par hete aranygaluska volt vanilia sodoval, jo dios cukrosan.. Na igen.. ezek jo dolgok
leves