amcsik: dow: - 66 nasdaq: - 381 sp: - 67 kellemes őrjöngést holnapra brókerek ! ne kíméljétek a richtert, alig tudott 400 forint pluszt összehozni , ma már 200-at visszaadott, nyírjátok ki, végleg !
Na jo, akkor ezt sutottem.ma. https://kepkuldes.com/image/JRiMJF Sajttal toltott csirkemell, edes/ hejaban sult krumpli, parolt mini keltbimbo. Ez volt az en talam. Es meg egy karalabe levest is csinaltam. Arrol is van kep, de nehogy belekossenek :)
nem, én azt gondoltam, hogy megérdemelten elmegy a richter 9000 fölé ha kapzsi vagyok, adom a 300 richtert de bizalmat szavaztam neki, hogy 3000 otp fel partvizén tud menni 600 forintot nem tudott
ebben a topikban nem számít offolásnak, ha másról is van szó, nemcsak tőzsdéről nem azért hoztam létre, hogy csak "gépemberek" írjanak ide , és te sem vagy gép azaz belefér, ha "főzünk" végül is ez egy leves topik , itt úszunk nyakig:)
ha így maradnak az amcsik, sok öröm nem lesz holnap mert a richtert valamiféle coinos papírnak gondolják a magyar brókerek :) vagy legalábbis úgy rángatják biztos, ami biztos, holnap beállok 8700, 8680, 8660-ra
Leépítette m a NAP egy részét, és vettem inkább Richter long certit belőle, mikor zárás előtt beverték. Meglátjuk, bízom benne, hogy Ricsi belehúz majd :)
Egyeltalán nincs rendben. Most mérgelődöm én is magamon, mert tavaj december 22-én vettem OTP-t 165 db-t 15600-on, amit, ha nem adok el, akkor már lett volna egy szép kis nyereségem. Rá kellett volna ülni a kezemre. Ezzel a db számmal fél milla nyerőt tehettem volna tegnap zsebre.
leves