még nem láttam hatalmas emeléseket, igaz, mindig akkor veszek például avokádót vagy sharongyümölcsöt, amikor leárazzák, és egy hétre be tudok tankolni ezekből a zöld almát is sokszor kapom 350 forintért, nem is értem, amikor azt mondják, a gyümölcsök nagyon drágák
nagyon finom kenyeret tudok sütni minimális liszttel, sok zabpehellyel, élesztő nélkül, fokhagymásan vagy oreganosan, vagy magvakkal , 5 perc az összerakása, a sütés 35 perc
ez a 6 termék árának befagyasztása remélem, nem azt jelenti majd, hogy februártól nem lesz a boltokban csirkemell:) a csirke felsőcombot még úgy, ahogy szeretem, kifilézve, kiterítve lehet vele mit kezdeni a disznócomb nem érint, néha karajt veszek majd a disznócomb helyett, ha hiánycikk lesz, lehet szűzpecsenyét venni mint ahogy rákosi elvtárs is megmondta: nincs kenyér? egyenek az emberek kalácsot
nem értem, miért kell haldokolnia mindennek, ha az otp 3%-ot megy főleg nem értem, hogy az otp tudott menni 3000-et a bezuhanás óta, a richter miért nem tud 300-at menni? feltétlenül minuszban kellett ma zárni a richtert, nem is lennének cowboy-ok a brókerjei, hogy azt a tehénpásztor mindenüket:)
nem is sikerült semmi sem, csak vételek, kevés DM-et tudtam adni csak , 57-es vétel: DM-KER Eladás 2517 db 58.5 Ft áron teljesült (szerződésszám: 8400687, idő: 2022.01.12 15:17:28) DM-KER összesen 3 377.5 HUF
leves