Pörögtem helyettetek is, igaz elrontottam az idei sorozatot, tegnap befigyelt az első idei bukó napom, így csak nyolc napot bírtam ki zsinórban az év elejei "meddig nem csinálok bukó napot" kihívásomban.
hallo, hallo, itt a pokol konyhája főszakácsa jelentkezik:) mai nyereség nulla, reggel kiálltam minden más papír vételéből, csak richterre figyeltem, egy vétel bent maradt, nem vettem észre, set 35.9-es, meg is kaptam aztán kicsit felbátorodtam és vettem deltát, DM-et, nutex-et , sőt a foshnapból is vettem először 20 darabot, aztán 66 darabot richterben 8625 volt a következő vételi szint, ott nem kaptam, de berögzítettem holnapra Photo, mi sikerült? és mit vettél?
nem napi pörgésre gondoltam én sem. de lásd be az is veszteség, ha a nagy tőke 5%-on ketyeg míg az infla 20. csak ez ugye nem kézzelfogható bukó, mint egy veszteséges tőzsdei pozi. de a végeredmény ugyanaz: kevesebbet ér a vagyonod. jó hétvégét neked is.
Nem lehet annyi pénzt kockára tenni ezért. Elvagyok én már így. Marad ami marad. Fontosabb a nyugodtság és a szabadság, mint a stressz, az állandó fáradtság a trades napoktól. Lightos üzemmódban vagyok. Nektek minden jót, jó taposást!
te tudod, de itt most nem az lényeg, hogy a havi költőpénzt kitermeled-e, hanem hogy a tőkéd állampapírban levő részét felzabálja az infla. ezt kellene megvédened, mert ez is veszteség.
Nem fogok lakások árát kockára tenni. Megváltoztam. Jobb a nagy tőke fix kamat gond nélkül. Régen is a 10-20%os kamatokból éltem. Öregszem, úgy néz ki. Számomra kockázatos a piac most. MAjd ha megint öröm tőzsde lesz kezdeti felfutással, akkor lehet visszatérek, addig csak hati, az hoz havi bért így is, ha csinálom. Elég az
nehogy már egy olyan profi tőzsdés, mint te, MAP-ba tartsa a pénzét 5%-ért, amikor pont te is írtad, hogy a valós infla 20%... CFD-zni is akarál, na meg ott vannak a kispapírok, abban is felbukkansz itt-ott, gondolom nem csak időtöltésből figyeled a potenciális vadakat :)
Hát én áldom az estem, hogy erről a fostalicska piacról kitalicskáztam a zsetont. Most az a fejtoresem, hogy az 5%os MAP, vagy 6.75%osPMAP, vagy a 10-20%os ingatlanpiacon tartsam a zsetonokat. Egyelore szet van osztva
a mai nap nyertese Hathor nálam, mert a fotója nem TA, hanem azt ábrázolja, hogy van élet a tőzsdén kívül is :) és én ilyen topikot szeretnék továbbra is :)
leves