Kicsi a közkézhányad bármikor lehet manipulálni emlékez konzum, cig, stb. ezt nem mi döntjük el Szerintem jobb 2000 felett mint alatta de ezt majd a nagyok eldöntik :-) A Dm ker sem véletlenül került fel a Standard kategóriába. De ne legyen igazam nem szeretnék indulatot kelteni és vitatkozni
Mitől lenne prémium kategóriás. a forgalom szinte minden nap egyenlő a nullával.Ma még ki sem nyitott . Ilyet nem engednek prémium kategóriába,hiába a cég jó,és folyamatosan jobban teljesít.
ekkor bszták fel az árfolyamot cca3500-ra. szép. jót fog ez tenni az amúgy is nyönyörgő árfolyamnak. Kulcsár Úr, lehet ám tisztességesen is javítani az árfolyamon.
-Vigyázzon, mit posztol: internetes fórumozókat büntetett az MNB
Az MNB összesen 24 millió forint piacfelügyeleti
bírságot szabott ki három magánszemélyre a piaci manipuláció tilalmára
vonatkozó jogszabályi rendelkezések megsértése miatt. Az érintettek –
egy internetes gazdasági fórum aktív szereplői – bizalmasan egyeztettek a
Kulcs-Soft Nyrt. igazgatóságának elnökével a Kulcs-Soft részvénnyel
kapcsolatos kereskedésükről, s ez alapján végeztek ügyletkötést. Mindez
félrevezető, hamis jelzést adhatott a befektetőknek az adott részvény
keresleti-kínálati viszonyairól. https://www.napi.hu/tozsdek-piacok/mnb-kulcs-soft-birsag-piacbefolyasolas-bennfentes-kereskedelem-tozsde-reszveny.758332.html
Kulcs-Soft Nyrt
Hamarosan a BÉT-en lesz a Kulcs-Soft, és gondoltam már jobb lesz előre megbeszélni, ki hogyan áll hozzá.
1000 Ft-on a bevezetés. Remélhetőleg nem egy filaxia2 vagy keg2 lesz ebből, mindenesetre én bizakodom, így valószínűleg igyekszem hamar belevenni.
link
link