Be is zuhant kb. 1000-ig az árfolyam. Ha így nézzük, akkor szépet ment év végére :D Hidd el marhára nem örülök neki, hogy itt van az árfolyam, de ezt a szintet tartani fogja, és majd áprilisban ralizik egy szépet. Ámen! :)
2020 végén kb. egy hónap alatt ment 1400 környékéről 2200-ig. Most más a helyzet, háború van és a magas inflációs várakozások miatt sokkal vonzóbbak lettek a prémium állampapírok. A Kulcs továbbra sem sztárpapír, de ezen a szinten erősen vételre ajánlott annak aki szeretne min. 7% osztalékhozamot. Az árfolyamot meg felesleges nézegetni, ha úgysem adod el :D
Ne haragudj, de ez butaság. Mit érsz azzal, ha a pár százalékot emel az osztalékon, ha az árfolyam meg kétszámjegyet esik? Vehetsz belőle még több Kulcs-ot, remek. A papír 2020 decemberétől esik, azaz több mint egy éve. 2200Ft helyett, minst 1500 kerekítve, azaz 700 Forintot vesztett az értékéből. Ez idő alatt pedig volt 1db kifizetés. Egy 20-30%-ot növekvő cég árfolyama nem kellene, hogy 32%-ot essen. Nem? És ne fogjuk a háborúra, mert már januárban 1640Ft körül is volt záró.
Azért néha illene valamit felrakni,hogy milyen irányba haladnak a dolgok,hogy áll a szerződés állomány. Azért kár a tőzsdén lenni,ha nulla a kommunikáció,és közkézen is alig van részvény.Az osztalékot enélkül is ki tudja venni,és a Ferrarit is meg tudja venni.Nem is beszélve,a 3000-es részvény árfolyamról,amivel úgy verte a mellét.Nekem hatalmas csalódás ez az ember!
A menedzsment azzal teszi a dolgát, hogy évente növekszik 20-30%-ot a nyereség, és ezzel arányosan az osztalék is. Kulcsárnak nem az a dolga, hogy támassza, felhajtsa az árfolyamot. Áprilisban lesz itt is rali, addig csak kibírjuk. :)
én ebben már kvára nem hiszek. most is tudjuk, hogy kb 110-130 között lehet az oszti mégis magára van hagyva. hajamra kenhetem a 130Ftomat, ha közben 300Ft-ot esik és nem kompenzál vissza. Kulcsár Úrnak és a bagázsának nem csak hülye nyereményjátékokra kellene költeni, hanem valódi befektetési tanácsadói munkára. Házalni a céggel, tolni a szekeret a médiumokban. Nem foglalkoznak vele, mert leszarja az árfolyamot.
Ezen jót mosolyogtam! :D Ezt tudják a befektetők, jelenleg annak kell örülni, hogy nem esik tovább. Ez osztalék papír, rali nem lesz itt addig, amíg nem lehet tudni semmit az osztalékról. Úgy gondolom, hogy a választásokig nem lesz itt semmi, de visszacsoroghat az árfolyam 1600 környékére. Remélem áprilisban jön a hír az osztiról, ha meglesz a 110-130 HUF, akkor szépet fog menni.
Most igazából ha akarnának 40%-os rajlit egy nap alatt akkor reggel ki kell adni egy nyilatkozatot, hogy a céget az orosz-ukrán háború érdembe nem befolyásolja.
Nagyon egyszerű a képlet. illikvid szar, amiben hónapok óta semmilyen befektetői hír nem volt. OTP feleződött, az emberek úgy vannak vele, hogy akkor keresnek ott, mert van forgalom. Ez van. Kulcsár Úr nem gondol a befektetőkre. Nem meglepő.
Kulcs-Soft Nyrt
Hamarosan a BÉT-en lesz a Kulcs-Soft, és gondoltam már jobb lesz előre megbeszélni, ki hogyan áll hozzá.
1000 Ft-on a bevezetés. Remélhetőleg nem egy filaxia2 vagy keg2 lesz ebből, mindenesetre én bizakodom, így valószínűleg igyekszem hamar belevenni.
link
link