Mindkettő jó, egy diverzifikált portfólió részese lehet mindkettő, mint ahogy egy Masterplast is. Ettől függetlenül, nyomdára és könyvelő, számlázó progira is szükség van. Mondjuk, annak jobban örülnék, ha egy két évig 50ft-al kevesebb osztalékot adnának és felvásárolnák a számlázz.hut.
akkor mit csinálsz ha mondatokat a ksoft-ra is lehet írni nem azt írtam, hogy rossz a ksoft - nekem is van belőle egy rahedlivel és még lesz is a jövőben csak a tisztánlátás miatt
azt nyilatkozták, hogy az árbevétel nőtt 7%-kal nos az nem a nyereség szerintem ez alapján 5% nyereség növekedésnél többel nem érdemes számolni az nálam 139 Ft persze lehet majd 160 Ft, de akkor a 7% árbevétel növekedés kevés lesz vagy még az is rendben lehet, ha jelentősen csökkentik a költségüket
Kulcs-Soft Nyrt
Hamarosan a BÉT-en lesz a Kulcs-Soft, és gondoltam már jobb lesz előre megbeszélni, ki hogyan áll hozzá.
1000 Ft-on a bevezetés. Remélhetőleg nem egy filaxia2 vagy keg2 lesz ebből, mindenesetre én bizakodom, így valószínűleg igyekszem hamar belevenni.
link
link