A Kulcs-Softot úgy látom, hogy hosszútávon jó választás. IT fejlesztés és e-kereskedelmi területen dolgozom és volt szerencsém olyan projektet vezetni, hogy az ügyviteli rendszerük integrációját kellett megoldani. A munkát teljes egészében szakmailag segítették, nagyon együttműködők voltak a felmerülő problémák megoldásában is. Egy ügyviteli / ERP rendszer kiválasztása és bevezetése nem könnyű döntés a cégek életében, de a Kulcs-Soft által kínált megoldásokat sok nagyobb cég is használja és az ügyfélkörük évről-évre bővül. Ez egyértelműen jelzi azt, hogy a cég és a papírjai is stabil lábakon állnak és további növekedés is várható a jövőben.
Ha likvid lenne akkor jó vétel lenne ezen a szinten, de így sajnos beragadás lehet belőle, persze változhat a helyzet hiszen az ajánlati könyvben bármikor megjelenhet hatalmas kereslet is, de itt lassan építenek ki pozit, azért nem állnak be nagy tételekkel mert akkor az eladók drágábban akarnák adni.
ami tény, hogy felspekázta a cége árfolyamát 3000Ft-ra, nyilatkozott, hogy legalább 3000et meg is ér, mert csodálatos a jövő is, közben otc-n adott át strómanoknak, meg nagy spekáknak, akik piacra öntötték és most felét éri a papír, mint szerinte. A nagy keresztény becsületbajnok, aha...
Ami tény h Kulcsár úr világnézete példaértékű, a tőzsde legetikusabb, legbefektetőbarátabb hozzáállású főrészvényese, mindig fizet osztalékot, transzparens és korrekt! Mennyi sok cég a személyi kérdések miatt megbízhatatlan, például Nutex, Keg, Futuraqua, Nordtelekom, Ott-One. A Kulcs-Soft menedzsmentje a befektetőkért dolgozik, ők maguk is tulajdonosok, a cég fejlődéséért mindent megtesznek, maximalisták! A Kulcs-Softnál nincsenek érdekellentétek, amiket a Nutex, Nordtelekom, Futuraqua, Ott-One esetén fel lehet fedezni.
Nem tudok mit mondani, anno 800-1200 között vettem, majd 2000-n dobtam, áttettem Richterbe, azt meg rossz nézni mostanában, nem kell nézni elég hetente 2-3-szor, tilos nézni mert akkor tenni akarsz vmit. Az emberben a befektetések során ne legyen cselekvési kényszer hiszen a teljesítmény nem ezen múlik!
Kulcs-Soft Nyrt
Hamarosan a BÉT-en lesz a Kulcs-Soft, és gondoltam már jobb lesz előre megbeszélni, ki hogyan áll hozzá.
1000 Ft-on a bevezetés. Remélhetőleg nem egy filaxia2 vagy keg2 lesz ebből, mindenesetre én bizakodom, így valószínűleg igyekszem hamar belevenni.
link
link