madaraszgabor.hu

Regisztráció: 2021-05-20 12:40:06

Hozzászólások száma: 6

Utolsó hozzászólás: 2022-07-11 11:26


Tapasztalat: 3
Aktivitás: 1
Népszerűség: 1


utolsó 20 hozzászólás

Lakás/Ingatlan árak topik 2022. 07. 11. 11:26
Egyre inkább kiemelt szerep jut az ingatlanok online hirdetésének. Hirdetői oldalról minél több potenciális vevőt célszerű elérni, hogy eredményes értékesítők legyünk. Ehhez az online marketing csatornákat, marketing platformokat és CRM rendszereket hatékonyan fel lehet használni.
Vállalkozások digitalizációja 2022. 01. 03. 13:28
#1
Döbbenetes tények: - A cégek, vállalkozások csupán 10%-a él jelenleg az üzleti folyamatai digitalizációjának előnyeivel. (2021-es adat) - A fennmaradó 90% vezetése, menedzsmentje is úgy véli, hogy a digtalizáció az elsődeleges trend a cégük piaci szegmensében, de csak 25%-uknak van stratégiája a digitális transformációra és mindössze 15% az, amely valós lépéseket is tesz a célok eléréséhez. A vállalkozási digitalizációja azért is fontos, mert segíti a termékek és szolgáltatások fejlesztését, az üzleti folyamatok automatizálását, valamint egyszerűsíti az információmegosztást és a kommunikációt a szervezeten kívül és belül. A digitális transformációval a cég, a vállalkozás maga is átalakul. Üzleti folyamatai és az automatizmusok, továbbá a szervezeten belüli és kívüli információmegosztás és kommunikáció a digitális technológiák alkalmazásához adaptálódnak, hogy a hatékonyságot, az eredményességet, a termelékenységet és az ügyfélélményt javítsák. A COVID ugyan előmozdította a vállalkozások digitalizációjának fejlődését is - sok más online terület, így az e-kereskedelem mellett -, de a számok tükrében még mindig van hová fejlődni.
Kulcs-Soft Nyrt 2021. 12. 16. 13:30
A Kulcs-Softot úgy látom, hogy hosszútávon jó választás. IT fejlesztés és e-kereskedelmi területen dolgozom és volt szerencsém olyan projektet vezetni, hogy az ügyviteli rendszerük integrációját kellett megoldani. A munkát teljes egészében szakmailag segítették, nagyon együttműködők voltak a felmerülő problémák megoldásában is. Egy ügyviteli / ERP rendszer kiválasztása és bevezetése nem könnyű döntés a cégek életében, de a Kulcs-Soft által kínált megoldásokat sok nagyobb cég is használja és az ügyfélkörük évről-évre bővül. Ez egyértelműen jelzi azt, hogy a cég és a papírjai is stabil lábakon állnak és további növekedés is várható a jövőben. 
CoronaVirus 2021. 12. 06. 09:35
A koronavírusnak kétségtelenül vannak negatív hatásai a gazdaságra nézve is, azonban egyik fontos hatása is egyben, hogy az e-kereskedelem, az online vásárlások felélénkültek; az offline vásárlások egy része átkerült az online térbe. Ez nem csak a webshop tulajdonosoknak hozott többlet bevételt, hanem más kapcsolódó szolgáltatások, pl. ERP rendszer fejlesztők, logisztikai fulfillment szolgáltatók és csomagküldő /-kézbesítő szolgáltatások is növekedtek és bővültek, sok más itt nem említett terület mellett. A korábban csak fizikai üzletben árusítók is felismerték, hogy fontos az online jelenlét, a termékeik és szolgálatások értékesítése a neten. 
Ez mindenképpen pozitív tendencia, és Magyarország, a magyar online piac, sokat ledolgozott az ezen a területen eddig meglévő hátrányából, elmaradásából az elmúlt 1-2 évben.
Facebook 2021. 09. 13. 09:33
#57
A facebook továbbra is jelentős a közösségi média hálózatokban. Az elmúlt időszakban látható volt egy nagyobb átrendeződés is. A TikTok megjelenésével a fiatalabb korosztály zöme a videómegosztó portálon aktívabb, míg a facebookon és instagramon nem annyira. A TikTok előretörésének "súlyosságát" az is jelzi, hogy az Instagram is előnyben fogja részesíteni a videó tartalmakat, kvázi videómegosztó portállá válik. Természetesen megmarad majd a képek posztolásának lehetősége, de nem ezt fogja az algoritmus preferálni, hogy megjelenítse másoknak. 
A facebook továbbra is jelentős, azonban nem a fiatalabbak körében, zömében a 30-40-50, de afölötti korosztály is már jelen van. Online marketing területen kifejezetten hatékony értékesítési csatornát jelent a márkaépítésben és az online eladásokban. Leginkább a nők vásárolnak erről a csatornáról érkezve a fenti korosztályokból. 
Kulcs-Soft Nyrt 2021. 05. 20. 12:48
Azt gondolom, hogy a Kulcs-Soft jó választás az értékpapír piacon és technológiában is. Értékpapírjait is vásároltam, de munkámból adódóan a Kulcs-Soft ERP rendszer webshoppal való integrálásával is foglalkozom és jó tapasztalataim vannak vele. A Kulcs-Soft stabil szereplő a piacon már régóta és úgy látszik, hogy az is marad.

friss hírek További hírek