ha abból indulok ki, hogy a 103 ft-os osztalék előtt 1900-1950 ft-ért lehetett venni cc 130 ft osztalék fizetés várható akkor 2500-2600 ft-ra várható az árfolyam átlag 5% osztalékhozammal lehet számolni ha az inflációs nyomás miatt 6%-kal számolok akkor 2200 körül van a reális árfolyam
Szép eredmény lett ismét.Folyamatosan nő a cég nyeresége,így az oszti is.Jó lenne,ha már az árfolyam is tükrözné ezt.
Törölt felhasználó2021. 08. 24. 09:50
z adófizetési kötelezettség teljesítése után az időszak konszolidált nyeresége 32 %-kal magasabb, a 2020. első félévinél. Az időszaki összes átfogó jövedelem 2021. első félévben 388 002 eFt, mely 31,75 %-kal magasabb a 2020. első félévi 294 498 eFt-nál.
Hát vagy jobb hajót kellene alá rakni vagy tényleg lejárt az ideje. :) Az RSM könnyű szeles katamarán, feküdt nekik a széljárás, a maival címvédő, 2x győztes. Gratulálok nekik! Szimpatikus kormányos és legénység, én nem bánom, hogy ők nyertek. Litkey már nyert eleget és sokszor éreztem, hogy magas lóról beszél. Amúgy az elmúlt jópár év legizgalmasabb versenye volt a mai, az utolsó kilómétereken is izgalmakkal és pályaversenyt idéző végkifejlettel (sok takkváltás). Kitartást azoknak (vannak legalább 400-an), akik még kint vannak a vízen és még csak most mennek a nyugati medencébe. Ők az igazi harcosok.
Kulcs-Soft Nyrt
Hamarosan a BÉT-en lesz a Kulcs-Soft, és gondoltam már jobb lesz előre megbeszélni, ki hogyan áll hozzá.
1000 Ft-on a bevezetés. Remélhetőleg nem egy filaxia2 vagy keg2 lesz ebből, mindenesetre én bizakodom, így valószínűleg igyekszem hamar belevenni.
link
link