Nekem úgy fest, hogy most 1800 körül veszegetik azaz valami az osztiról ki fog derülni. Mivel magas inflációval számolnak 2022-re a Kulcs egy biztos befektetésnek tűnik egy magas osztalék rátával (cca. 6%) és olyan üzlettel, amiből nagyon nehéz kiszállni az ügyfeleknek. Szóval ez nem luxus cikk, hanem az üzlet szempontjából alapvetőség. Szóval nekem úgy tűnik, hogy krízis álló lehet a papír ha inflációról van szó.
Hát ha van elemzés ha nincs, az osztalék akkor is 6% körül van. Ez túl jó ennek az árfolyamnak. Valaki eszmélni fog és be fogja rakni a helyére. Ha más nem, Kulcsár Úr. Szóval erősen diszkonton van ez még, csak nincs fókuszban. Persze valaki közben meg veszegeti apránként, de még nem nagy tételt.
Biztos,hogy menni fog az árfolyam is felfelé.A covid előtt 3000-es szint felett volt. A cég folyamatosan jobbnál jobb eredményekkel rukkol elő,az osztalék ezáltal évről évre emelkedik,és a közkéz is csak 9% a mindössze 6 millió részvényből.Valamint Kulcsár papa is megmondta,hogy ér 3000-et a részvény.
miért tegnap volt hatása??? az nem hatás, hogy emelkedett 10 forintot ha venni akarsz azt kell mérlegelni, hogy kb 130 Ft osztalék / 1820 ft ( amiért most meg tudod venni ) az kb 7% osztalékhozam úgy 11 hónap múlva - megéri neked vagy sem - ha nem, akkor engedd el - ez egy stabil osztalékpapír
Kulcs-Soft Nyrt
Hamarosan a BÉT-en lesz a Kulcs-Soft, és gondoltam már jobb lesz előre megbeszélni, ki hogyan áll hozzá.
1000 Ft-on a bevezetés. Remélhetőleg nem egy filaxia2 vagy keg2 lesz ebből, mindenesetre én bizakodom, így valószínűleg igyekszem hamar belevenni.
link
link