nem tudjuk kulcsár mit csinált,mert nem irta meg,tehát nem volt öszinte,vagy sumákolt,mondjuk kulcsár uriembertöl elvártam volna,de hát sosem volt az nézzük a régi eladásait vételeit,meg hát a fiával is kamatyolt
Inkább neked kellene többet pihenni. 3000 ftn vett valaki befekteteni mert Kulcsár 2500n eladott 80kt például. Jogosan gondolhatta hogy ha valaki ekkora db számot vesz akkor valószínűleg érhet annyit. Az árfolyam lefeleződik. Erre Kulcsár vissza vesszi az Otcn eladott papírjait. Lehet volt valami opció hogy 50kt vissza vesz bármikor. Kap a befektető 90 osztalékot. Az árfolyam esett 1500 ft. És szerinted minden rendben van. Úgy hogy Kulcsár is lenyilatkozta hogy 3kt ér a papír. Nem írok többet ide akkor. Nem akarok gátja lenni az emelkedésnek.
Figyelj már! Közel 500-an vettünk ebből a papírból. Szerintem válogasd meg a szavaidat! Re.: “nem normális”. El lehet húzni ezzel kocsma-stílussal. Magadról mondj véleményt először, a többit megtarthatod magadnak. Nem kényszerít(ett) senki, hogy vegyél belőle. Sem 3400-on, sem 1100-on. Te spekákodsz, más meg befektet. Csinálja már mindenki, amit akar, attól, hogy te nem érted benne a mögöttes szándékot, logikát. Stimm?
látják emberek igy lesznek a félreértések ha nem beszéljük meg a dolgokat egymásközött hanem mindenki szajkoz,és mantrázik,lásd kormány vagy nem kormány
Kulcs-Soft Nyrt
Hamarosan a BÉT-en lesz a Kulcs-Soft, és gondoltam már jobb lesz előre megbeszélni, ki hogyan áll hozzá.
1000 Ft-on a bevezetés. Remélhetőleg nem egy filaxia2 vagy keg2 lesz ebből, mindenesetre én bizakodom, így valószínűleg igyekszem hamar belevenni.
link
link