egy broki csapat profin kihasználja a vírus hisztit pár nap múlva nagyott fognak kaszállni, szerencsére úgy nézz ki, hogy a Kulcs vezetősége is felismerte a veszélyt és kiadott egy hírt látszik, hogy azért figyelnek le is álltak a brokik
Veszel egy földgömböt és belelátod a túltenyésztett társadalmat, hogy nem jó hegynek felfele menni. Jobb lefele, s könnyebb is, mert gyorsabban lejutsz, mintha folyamatosan felfele mennél. True story próbáld ki :D
1500-nál majd veszek belőle, pár forintra jó lesz. Mindig vissza megy értem, sosem hagyja hogy lemaradjak. (Kifejezetten Csonthéjasnak, címezve tudja miért.)
Ok, ez igaz, mint írtam velem is megtörtént, de a könyvbe beállogatva megkaptam “mindet”, amit mára akartam 2460-2300 között. Szóval nem csak egymásra dobálták... Lehet folytatni, 2120-ra és 2020-ra is tettem be...👆
Törölt felhasználó2020. 02. 25. 14:41
Előzmény:
törölt hozzászólás
Minek adna el 400k-t.... látványosan gyűjti valaki... csak mindig alacsonyabb áron tette be mert az eladó mindig ráöntötte. Az eladónak mindegy volt az ár az arbitrázs miatt (2,250-en vette OTC-n).
nagy sztori körvonalazódik szvsz V4+ most már egy híres elismert iskolába is beszállt a Kulcs amin keresztül biztosíthatja magának az utánpótlást ami az egyik legfontosabb hiszen ha informatikai céget veszel akkor a szakemberek miatt veszed meg...az iskolán keresztül jöhetnek már az első állami támogatások..valakik meg látványosan begyűjtik az egész közkezet
annak a fele 10 embernél van a valós közkéz kb 200k azt begyűjtik a héten és indulhat a buli....folyamatosan jönnek a jó hírek..rekord osztalék várható akvizíciók, új tulaj is akár, a pánikot kihasználják szépen, kiakartam venni egy 1000 db-os pufit és rögtön elé állt aztán kiállt aztán rádobott egy darabot nem adott...
Kulcs-Soft Nyrt
Hamarosan a BÉT-en lesz a Kulcs-Soft, és gondoltam már jobb lesz előre megbeszélni, ki hogyan áll hozzá.
1000 Ft-on a bevezetés. Remélhetőleg nem egy filaxia2 vagy keg2 lesz ebből, mindenesetre én bizakodom, így valószínűleg igyekszem hamar belevenni.
link
link