Valaki veszi is... és a broki átlaga bőven 2,500 felett van. Vételi és eladási brokié is... ez a pánikoltatás csak azért megy hogy a mezei gyíkarc eldobja olcsón... ez brókersóder...
"A Logiscool programozó iskola 3,5 millió euró – azaz mintegy 1,2 milliárd forint – befektetést kapott, a fő befektető az Euroventures kockázati tőkealap-kezelő." Zsíros a buli nem véletlenül gyűjtik én se tudtam venni ma azonnal kiállt vagy elé állt....durva ami itt folyik nagy rally várható ha begyűjtötték a tőzsdéről a pánokolóktól a maradék kis közkezet szvsz
A 3,590 a vége a jelenlegi pakknak szvsz (2,440-nél még reménykedik) nap végéig rádobja ha nem lesz vevő... holnap újabb OTC... ennyike. hosszú távra berendezkedtem, egy pár hétig most nem nézem.
Igen, tök érdekes. Ma kétszer jártam így. Bepörgettem az ajánlatot, végső ok előtt rászoktam pillantani a könyvre, bakker már nem volt bent... Vissza az egész.
Törölt felhasználó2020. 02. 25. 14:29
Előzmény:
törölt hozzászólás
Az már egyértelmű hogy az OTC mind itt köt ki a tömésben...az is tuti hogy van még ott ahonnan ezek a pakkok jöttek... a mai hír értelmezhetetlen számomra... lehet, hogy direkt rájátszanak a pánikra hogy dobálja mindenki... 15-20% bukóban...
Semmi köze hozza összehangolt brokicsapata csinálja ezt szvsz ahogy valaki bekevert a pufiba kiállt vagy elé állt pár darabbal rendkívül kevés a kozkez valakik jó áron beakarjak gyűjteni a maradék papírt a pánikot kihasználva aztán megindítjak 5 ezerre szvsz
Kulcs-Soft Nyrt
Hamarosan a BÉT-en lesz a Kulcs-Soft, és gondoltam már jobb lesz előre megbeszélni, ki hogyan áll hozzá.
1000 Ft-on a bevezetés. Remélhetőleg nem egy filaxia2 vagy keg2 lesz ebből, mindenesetre én bizakodom, így valószínűleg igyekszem hamar belevenni.
link
link