Igen mert sokáig átverésnek hittem főleg a 78 filléres folyamatos nyomdazassal mikozben az árfolyam 100 Ft felett volt, de tévedtem meg töltöttek a céget és jöttek a Neresek, a részvény struktúrát irtam hogy hasonló ott is pár embernél volt a részvények 90%-ka egyébként ez fontos és ideális ha nagyon szórt a részvényesi struktúra lsd OTT1 vagy Nord (ezeket az rv könyveket láttam már) azok nagyon nehezen mennek felfelé
Én kedvellek, hidd el, de ez nagyon gyenge volt most erre... Nem lett kerek a sztori. Emlékszik mindenki arra az esti csevelyre, plusz vissza is lehet olvasni...
Nevet nem irtam pont ezért mert bár ritka előfordulhat nevazonosság sőt meg az is hogy külsőre nagy a hasonlóság két ember között, találgatás volt az egyikre nyomtam egy like jelet ennyi...nem hiszem egyébként hogy van jelentősége kb 500 részvényes van abból kb 10-nel van 5800.000 db anno estbe volt ilyen az elosztás ment is egy laza 100x-ást, olyan kormányzati törvény módosítások készülnek amik a Kulcs Softnak kedvezhetnek majd a leginkább ezt a múltkori közleményben a vezérigazgató is leírta a Kulcs Soft jelenlegi ügyfeleinek a többszöröse kerül majd piacra és így is kb 500m Ft nyereség várható a tavalyi évtől számolgas hogy az idei évben a több új 100k ügyfél mennyi pénzt hozhat és ott van az új Szlovák piac...az Amerikai..stb nincs részvényhígítás. 6m rv 200k kozkez ..sok ravasz befektető meglátta szvsz a lehetőséget a Kulcsban köztük szvsz a Ner is
Na, Bumm5! Beszéltem azzal a jóemberrel, akinek a monogramjára nyomtál egy 👍-t. Egy darab sincs neki, nem is volt sosem... Egyrészt lehet, hogy lesz folytatása a dolognak, mert kissé berágott... Másrészt mostmár kiváncsi volnék (nyílván nem egyedül), hogy minek kell ilyeneket benyomni ide? Nem mondom azt, hogy nem voltál megnézni a rk-t, még az is lehet, hogy M.J.A. monogramja van annak, akinek Kulcsár Apánk után a legtöbb papírja van (habár ezek után arra sem vennék mérget), de igen ritka az ilyen névazonosság... Viszont állítottad/hintetted, a nagy NER-mesét (amit én eddig is pont lesz@rtam) ezen a néven keresztül. Nos, akkor mi a szitu? Állítólag mások is megnézték az rk-t a rendkívüli közgyülin, de nem írtak “neveket”, arról kicsit csendben voltak, lehet persze, hogy én értettem félre valamit. Várnék érdemi választ, márcsak a hitelességed kedvéért is (nem mintha ez számítana egy anonim fórumon).
Minde szuper, minden jó, a jövő fényes. Csak tömek itt is az olcsón kapott papírokkal. Esküszöm Estmédia 2.0 érzésem van... még jó, hogy itt tudjuk hol lehet az alja, nem fog esni 30%ot.
Kulcs-Soft Nyrt
Hamarosan a BÉT-en lesz a Kulcs-Soft, és gondoltam már jobb lesz előre megbeszélni, ki hogyan áll hozzá.
1000 Ft-on a bevezetés. Remélhetőleg nem egy filaxia2 vagy keg2 lesz ebből, mindenesetre én bizakodom, így valószínűleg igyekszem hamar belevenni.
link
link