Kulcsár leszarja. Ő eladta Otcn. Szórakozzanak a brokik nem érdekli. Megbízta őket egy fix időpontban mennyinek kell lenni az árfolyamnak. Addig játszhatnak kedvükre. Magánvélemény.
Szerintem meg amiket eladott Kulcsár OTCn azokból lesz finanszírozva a szlovák terjeszkedés illetve az Kulcs -üzlet marketing. Akinek eladta az meg szórja. Végül is erről szól a tőzsde nem? Azért vannak itt a cégek a tőzsdén hogy forrás bevonáshoz jussanak nem? Cserében itt legalább van osztalék.
Törölt felhasználó2020. 02. 25. 10:49
Előzmény:
törölt hozzászólás
Jöhet Béla!
Törölt felhasználó2020. 02. 25. 10:48
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó2020. 02. 25. 10:47
Előzmény:
törölt hozzászólás
van ott még 750 db jóval BB alja alatt. Azt is öntsd le Csilla.
Törje csak, bőven átlagolhat az eladó broki, de azt sem árt elfelejteni, hogy így a saját arbitrázs profitját csökkenti. Valszeg azért, hogy a mezei birka rádobja és jelenthesse az 5-10%-os küszöb átlépését egy random időpontban. Ez csak porszívózás, hadd csinálja Csilla...
Kulcs-Soft Nyrt
Hamarosan a BÉT-en lesz a Kulcs-Soft, és gondoltam már jobb lesz előre megbeszélni, ki hogyan áll hozzá.
1000 Ft-on a bevezetés. Remélhetőleg nem egy filaxia2 vagy keg2 lesz ebből, mindenesetre én bizakodom, így valószínűleg igyekszem hamar belevenni.
link
link