Csodálkoznék, ha ez az lett volna. Aztán ki tudja? Annyi türelmetlen, ideges (hogy ne minősítsem máshogyan) ember van már itt, hogy elég egy kis műsor, aztán könnyen kipottyan a csőrükből a sajt...
Így, erdőről (sic!) visszatérve beleolvastam az utóbbi órák “termésébe”, még rá is kerestem jelent-e valamit a “beparajodik” (ha ikes ige, hanem), de nem lelek semmit. Most aztán nem tudom, hogy fel- vagy lebeszélés esete forog fenn/fönn... Közben meg 2800-on egyben kapott ki valaki 1k-t...😳
Ez volt az előző moderációd. Ajvé... vajon mi lesz az új nicked? Moderáció: Felfüggesztés a teljes fórumból - 2019-10-13 12:56-ig (10 nap, 0 óra, 0 perc) A moderátor indoklása: részvényről olyan véleményt írsz, amilyet akarsz, nem érdekel minket az ezzel kapcsolatos hiszti. de ha még egyszer nekiállsz személyeskedni, végleg kitiltunk.
Kulcs-Soft Nyrt
Hamarosan a BÉT-en lesz a Kulcs-Soft, és gondoltam már jobb lesz előre megbeszélni, ki hogyan áll hozzá.
1000 Ft-on a bevezetés. Remélhetőleg nem egy filaxia2 vagy keg2 lesz ebből, mindenesetre én bizakodom, így valószínűleg igyekszem hamar belevenni.
link
link