Ha jól emlékszem te írtad pár hete hogy 2000 forinton érdekel újra felette nem. Hagyjuk nem vitatkozni akarok,de pár hét múlva tuti szarnak találod majd és beszéled ezerrel lefelé ;-) Mondjuk ezzel nem mondtam újdonságot :D
😂😂😂 Ki voltam tiltva m7kor kijött a hír. Itt Stroppásztál. Közben meg én inditottam meg. Vicces volt. Írtad hogy Stroppa most beszopta. Közben meg 20 perc alatt kerestem 600kt. Mindig jókat nevetek rajtad. Kulcsár be van még ragadva?
Én írtam először novemberben a felhő szolgaltatásról meg hogy milyen változások lesznek az online számlázásnál. Vissza lehet keresni. Sokan akkor még azt se tudták azok közül akik itt osztják az észt hogy van ilyen papír. Leírtam hogy lesz köze a cégnek a 4ighez. Azt is már novemberben. Azóta Colop is őt várja mert össze rakta a mozaikokat. Soha nem volt annyi papírom ebből mint most. Miért adtam el 3400n? Mert megjelent az Estmédiás speki kör. Nézzétek meg mennyi dislike kaptam tőlük.Úgyhogy úgy nézz ki tényleg eladták.Lenyomták vissza erőből megpróbáltam nekik rá segíteni. Amióta Szlovák piac képbe jött azóta kétségem sincs mi lesz itt. Addig se volt mondjuk.
Kulcs-Soft Nyrt
Hamarosan a BÉT-en lesz a Kulcs-Soft, és gondoltam már jobb lesz előre megbeszélni, ki hogyan áll hozzá.
1000 Ft-on a bevezetés. Remélhetőleg nem egy filaxia2 vagy keg2 lesz ebből, mindenesetre én bizakodom, így valószínűleg igyekszem hamar belevenni.
link
link