Szerintem működik, amit csinálnak. Megy a kifárasztás, pszichológiai hadviselés, aztán egyesek tényleg belefáradnak: ma pl. fent bepuffizták, aztán senki sem dobálta, erre 16.35 körül kivettek a könyvből 2800-ról kb 500 darabot hirtelen, erre valaki beijedt, és rögtön r-dobott a könyvre kb 600-át, aztán aki le volt lassulva az meg még 500-at. Pl. az, aki múltkor 2820-on vett kb 5-600 darabot, aztán hintette, hogy megint keres vele 10%-ot...👏
Már az iróniát sem érted? Tájékozottság arra vonatkozott, hogy beírtad tíz alatt mennyi új ügyfélre számítanak. Csak, és kizárólag... 🤨 Saccperkábé ugyanazt gondoljuk a cégről, mondjuk a megújult aktivitásodat nem teljesen értem, de nem is kell.
Dobozosnál nincs belépésenkénti elszámolás :) Felhős szolgáltatásnál van/lehet használat utáni díjszámítás. A tájékozottságomra utaltál a kiigazításoddal? Ügyvitelre, annak szoftvereire, programfejlesztésre talán jobban rálátok. Ezért is csacsogok csak itt :) A tőzsdéhez viszont nem értek :)))
Igen, a BizExpert célja az, hogy megismerjék a Kulcs ingyenes számlázóját, használják, és a cég fejlődése esetén váltsanak fizetős Kulcs szoftverre. Ezt Kulcsár is megmondta. Ez korrekt is, mivel nagyon sok üzleti modell működik így.
Ilyen meg hol van? Az egyik konkurencia dobozosánál is biztosan belépésenként kell fizetni... :-))) Az első kiigazításomra meg nem reagáltál. 🤔 Na, de eltértünk a lényegtől! Befejezem mielőtt parttalan, magáért való társalgássá fajulna...
Kulcs-Soft Nyrt
Hamarosan a BÉT-en lesz a Kulcs-Soft, és gondoltam már jobb lesz előre megbeszélni, ki hogyan áll hozzá.
1000 Ft-on a bevezetés. Remélhetőleg nem egy filaxia2 vagy keg2 lesz ebből, mindenesetre én bizakodom, így valószínűleg igyekszem hamar belevenni.
link
link