Ok a Kulcs Soft szekhazaban állandó előadásokat tartanak... amúgy Szabó Ervin a Kulcs Soft jelenlegi vezérigazgatója intézte a trafikok bekoteset a navhoz....jók a kapcsolatok...nem véletlen a mozgolódás a papirban több 100k új ügyfél ... és nagy részük a Kulcsnal fog kikötni...egyetlen tőzsdei cég...átrendeződések....tudod te nem vagy buta:)
Ezek szerint te többet tudsz, mint én... :-) Mondjuk 1200-2000 között mindössze 60k forgalom volt (annak is 1/3-a 2000 körül). Igen régóta kellett ezt valakinek csipegetnie, mert az azt megelőző félévben összesen, ha 50-60 k volt. Szóval, szerintem ezt nem így indították volna meg, ha 3000 felett akartak rajta keresni, vagy borult a mesterterv a főtulaj mozgásba lendülésével, meghúzták a vörös vonalat, hogy meddig lehet észnélkül felspekázni...?
Kár egymást cseszegetni, meg beszólogatni ok nélkül. Egy hajóban evezünk, ki eddig, ki addig. Eladta, visszavette. Hozott egy döntést, amit felülírt. Van ilyen, megtörtént már mással is. Sokan vannak itt az Estből, ez igaz, lehet, hogy páran benne is voltak az eddigi hintáztatásokban, ahogyan mások is. Ott kupi van, rossz előérzet, és elfogyott a kakaó egy időre, hát bevásárolhatnak másban is, mint eddig is. Neveket kiemelni, meg összemosni teljesen felesleges. Vegyük pl a harmadik “úriembert”. Még véletlenül sem említeném egy lapon az első kettővel, ég és föld. A stílusa végtelenül irritáló, üres szólamok, nagyképűsködés, és végül kibújt a szög a zsákból a hétfői ámokfutással. Remélem nem rontja itt a levegőt a jövőben...
Tiltva voltam. Futurosok tiltanak mert azt hiszik miattam esik a csodavíz.. Mondtam ha lesz hír jövök vissza. Én vettem ki 2620-2760 ig mikor megjelentek a kgy pontok. 2800ig vettem. Nem érdekel mit hiszel. Én addig kereskedek.
Péntek már érdekes lesz.Szerintem akkor már elkezdik venni,akik látnak benne fantáziát,mert látják,hogy 2800 alá már nem tudják lenyomni.A hétfő még érdekesebb lesz,véleményem szerint zárás előtt meg fogják rántani.Kedden a közgyűlés napján remélem,hogy füge lesz,aztán a jó hírek kapcsán a 3K-s szintnek integetni fogunk.Ez csak az én meglátásom,ez ne befolyásoljon senkit sem a vételben,se az eladásban.
Kulcs-Soft Nyrt
Hamarosan a BÉT-en lesz a Kulcs-Soft, és gondoltam már jobb lesz előre megbeszélni, ki hogyan áll hozzá.
1000 Ft-on a bevezetés. Remélhetőleg nem egy filaxia2 vagy keg2 lesz ebből, mindenesetre én bizakodom, így valószínűleg igyekszem hamar belevenni.
link
link