Látványos, de inkább türelmes, egyelőre... Sokat nem tudnak begyűjteni ezen a szinten, úgy tűnik. Kíváncsian várom, mikor váltanak... Mindeközben az 50 napos már átlépte a bolialjat, és 2594...
Kinek mi. Nekem nem lesz ez a fő papírom sose, ezt tudom. De a próbát megeri jelenleg. Idotavot nem mondtam de nem is tudok. Türelmes típus vagyok ha és amennyiben a piac nem mutat nagyon más jeleket akkor célárral megy a buli. Ez pedig nyilván titkos
Celarak mentén dolgozom illetve nyilván a piaci reakciók ellen sem megyek szívesen. A próba pakkom elégséges jelenleg, itteni emberekhez mertem nem tétel.
Aki 3000Ft-on áll ott azzal a szép nagy pakkal az húzzon el onnan, riasztó, álljon 4000 fölé, legyen reálista, év végére megközelíthető lesz a 4000 körüli szintek.
No, de akkor nálad mi mennyinél van? Majd írd le, a próbapakkod, nem próba pakk lesz... Érdekelne, mert ha valamibe beülsz, akkor ki szoktad várni a sztori végét, ha érdemes.👌
Kulcs-Soft Nyrt
Hamarosan a BÉT-en lesz a Kulcs-Soft, és gondoltam már jobb lesz előre megbeszélni, ki hogyan áll hozzá.
1000 Ft-on a bevezetés. Remélhetőleg nem egy filaxia2 vagy keg2 lesz ebből, mindenesetre én bizakodom, így valószínűleg igyekszem hamar belevenni.
link
link