Nagy plusz bevételek lesznek ebből (is) szvsz...zsíros üzlet + 400.000. db ügyfél az új törvény változásoknak köszönhetően....kb 4mrd plusz bevétel ezáltal ....ebből kb 1,5 mrd nyereség....kérdés kinek vannak jó Navos kapcsolatai...:))
Átcsúszott a rendszeren, mint Prien kapitány Scapa Flow-nál... Ügyfélakvizíció. 👍 Érdekes, hogy ők is 80-100e új ügyfélre számítanak. Még idén lemegy a harc az ügyfelekért. Hajrá, Kulcs! Meglehet, hogy júl. 1-el a BizXpert már itthon sem lesz ingyenes? Kérnek érte egy kis aprót? Csináltak már ilyet pár éve, az örökké ingyenesből fizetős lett...
Egyébként ez egy tök jó link volt! 👍 Az arculaton, meg a tartalmon is látszik, hogy folyamatosan lépést tartanak az “idővel”. A hétvégén dumáltam valakivel, aki könyvelget cégeknek, azt mondta, hogy a legnagyobb ügyfélkörrel rendelkező konkurencia még mindig a “dobozos” szoftvernél tart. Megnéztük az éves beszámolójukat is (tavalyit), kb 2 milliárd árbevételre jutott 150 m körüli adózott eredmény, sokkal kevesebb alkalmazottjuk van, amit lehet kiszerveznek jó drágán. Az ilyeneket be fogják darálni, vagy fel fogják vásárolni két éven belül. Szerintem. 😎
Kulcs-Soft Nyrt
Hamarosan a BÉT-en lesz a Kulcs-Soft, és gondoltam már jobb lesz előre megbeszélni, ki hogyan áll hozzá.
1000 Ft-on a bevezetés. Remélhetőleg nem egy filaxia2 vagy keg2 lesz ebből, mindenesetre én bizakodom, így valószínűleg igyekszem hamar belevenni.
link
link