Így már érthető, köszönöm. 3 sztár papír lesz idén szvsz. Kulcs, Est, Futur. Én erre rendezkedem be, főleg informatikai cégek felé súlyozva. Decemberben megnézzük, hogyan állunk az Úr színe előtt.
Arra gondoltam, hogy ment a találgatás a decemberi OTC-s pakkok szerepéről. Többen utalgattak rá, hogy szórják a piacra, mert így nyernek rajta pl 50 %-ot. Én annyit gondoltam bele, hogy vissza-vissza fogják vele az árfolyamot, túlságosan előre ne szaladjon. De ma szerintem nyilvánvaló, hogy nem abból dobtak a könyvre délután, hiszen reggel adták ki a tájékoztatót a BizXpert tavalyi, USA-beli eredményeiről... Így ez a kettő együtt diszfunkcionális...
Érdekes felvetés, az arányszámok nálam is hasonlóak. Ugyanennyire saccolom az "erős kezek" vs. "gyenge kezek" megoszlását. "Ráadásul számomra ma megdőlt egy teória: ma tuti, hogy nem az OTC-s pakkokból dobták rá a könyvre azt a közel ezer darabot a 2600-ra. Kihozzák a kis pozitív hírt, aztán kicsikét bebarmolják. Semmi teteje, nem?" Itt sajnos nem világos nekem, mire gondolsz. Megdőlt egy teória...Mi volt az? Mi dőlt meg és hogyan?
Elég az. Dec. 10.-ig 290e volt a közkéz (288 pontosan). Na most az lehet már, hogy ennek a 80-90 %-a nem olyanoknál van, akiknek nem tudják miért vették... 🤭 Ergo: 30-60 ezer darabbal megy a szórakozás le-fel. Ráadásul számomra ma megdőlt egy teória: ma tuti, hogy nem az OTC-s pakkokból dobták rá a könyvre azt a közel ezer darabot a 2600-ra. Kihozzák a kis pozitív hírt, aztán kicsikét bebarmolják. Semmi teteje, nem?
Mondom a tervet: Reggel én kiszállok 130-on Futurból és utána veszek K-Softot 2200 ért napközben. Sajnos te nem adsz el Futurt, kell az osztalék azt mondtad. És mivel itt nem lesz 2100, így K-Softot sem kapsz:-))))
Nálam attól függ, hogy meddig pihen még itt, a héten még én is szedegettem 600-at, három részletben. Nekem itt is megéri, a megcélzott maximális mennyiségnek a 3/4-énél vagyok, mondjuk már ez is látható rész a közkézből. A maradékot 2400-3000 között bárhol begyűjtöm, de nem rohanok vele, mert a névváltoztatás lehet, hogy megrázza egy kicsit a majomkenyér fát. Sok a telhetetlen, napok alatt extraprofitra vágyó, de a sakktáblán “3 lépést előre lusta vagyok kiszámolni” típusú speka... Persze, utólag lesz okos mindannyiunk, hogy kinek is volt igaza adott szituban...🤔
Kulcs-Soft Nyrt
Hamarosan a BÉT-en lesz a Kulcs-Soft, és gondoltam már jobb lesz előre megbeszélni, ki hogyan áll hozzá.
1000 Ft-on a bevezetés. Remélhetőleg nem egy filaxia2 vagy keg2 lesz ebből, mindenesetre én bizakodom, így valószínűleg igyekszem hamar belevenni.
link
link