Amúgy ma tudtam nézni egész sokat: rohadtul nem volt ennyi vevő a könyvben mint ami öntések jöttek. Na már most, ha én ki akarok önteni 2-3-5000 darabot és látom hogy a könyvben az bőven kiveri a 10-es szintet, akkor nyilván nem teszem meg, mert nem vagyok a pénzem ellensége. Ellenben ha tudom hogy van iceberg vevő (összejátszunk?), akkor meg merem tenni. Elég érdekes ez a mai nap.
Tobbszor tamasztotta a 2600ft-os szint.Nem tudott kitorni innen.Nem megy fel akkor idovel leszakad ez a szint.Lehet csak egy korrekcio lesz majd 2400ft-nal eldol merre tovabb.
Setbe is volt utána egy nagy öntés szerintem csak egyik spekinek kellett a pénz viszont azonnal visszatették 2600 fölé látszik, hogy figyelnek az árfolyamra és szép a forgalom 6-dik legforgalmasabb papír ma kezd izgi lenni így rendkívüli kgy-hez közeledve úgy tűnik
Kulcs-Soft Nyrt
Hamarosan a BÉT-en lesz a Kulcs-Soft, és gondoltam már jobb lesz előre megbeszélni, ki hogyan áll hozzá.
1000 Ft-on a bevezetés. Remélhetőleg nem egy filaxia2 vagy keg2 lesz ebből, mindenesetre én bizakodom, így valószínűleg igyekszem hamar belevenni.
link
link