Igen fontos a 2 mondatod Emelkedés nagy forgalommal Lefele paranyka forgalom Aki erti az megerti és gyujti ha zászlo ha nem lassan lehet beszallni felfele tarto sikloba🙏
Ez mind igaz is lehet, azzal a különbségtétellel (egy szokványos oszti papírhoz képest), hogy itt bármikor előreszaladhat az árfolyam, ezért, azért, vagy csak amazért. Te sem keringenél körülötte, ha nem így lenne. Gondolom.
Nem véletlenül jött a reggeli tájékoztató. Mintha üzentek volna hogy épül szépen a cég de ez még időbe telik amíg beérik.És szálljon le mindenki a földre kicsit. Lassan visszatér a papírba az illikvíditás. Azért 2600-3460ig sokan beragadtak. De legalább itt van oszti. Itt befektetőket várnak akik évekre beleülnek a papírba nem spekiket.Aki oszti papírnak veszi szerintem tökéletes választás.
Kulcs-Soft Nyrt
Hamarosan a BÉT-en lesz a Kulcs-Soft, és gondoltam már jobb lesz előre megbeszélni, ki hogyan áll hozzá.
1000 Ft-on a bevezetés. Remélhetőleg nem egy filaxia2 vagy keg2 lesz ebből, mindenesetre én bizakodom, így valószínűleg igyekszem hamar belevenni.
link
link