És arra senki nem gondol hogy Kulcsár azért adott Otcn hogy azzal karbantartsa az árfolyamot hogy ne tudják a spekik az egekbe húzni? Korrekt árfolyamot akar,és nem akar mutyi papírt csinálni saját cége részvényiből.
Nem a semmire. De, valóban kétélű fegyver, viszont ki is rázhatja azokat, akik 20k-s árfolyamot várnak holnapra, ami nem rossz nekik. Kimondták a növekedési céljaikat. A legutóbbi osztalékról 2019. ápr. 8.-án jelent meg a közgyűlési előterjesztés, aznap 1340 volt az árfolyam, így a 68 Ft/részvény valamivel 5% feletti osztit jelentett. Idén 70-80 között lehet (ha mértéktartóak vagyunk), így ezen az árfolyamon, ami most van 3% körül van. Ami itthon szerintem jónak tekinthető, egy olyan cégtől, amiben van növekedési potenciál is. Ergo az árfolyam lemaradt kicsit, vagy másképpen nézve az oszti lenne túlzó, ha nem 2000 alatt marad volna az árfolyam... A névváltoztatás esemény lesz. A cégnek, a tulajnak, meg mindenkinek, aki nem pár napra vásárolt be... Én így látom.
Már nem lehet olvasni de a meghuzas óta követem a fórumot. Képben vagyok, csak eddig nem írtam be. Most is csak azért teszek kivételt papír nélkül mert lehet értelmesen diskurzust folytatni
Ha van érkezését, akkor olvasd vissza a két ünnep közötti beírásokat, akkor majd mindent megértesz a jóemberrel kapcsolatban. Ahogyan látom a gondolkodásod kíváncsi lennék, hogy hányszor kapsz a fejedhez...
Megfelelő hangnemben is lehet ketkedni. Én is csak próbálom osszerakni a képet, kérdezek, de nem hiszem ezeket a 10k celarakat amik itt repkednek. Mégsem esnek nekem. Ezt még az Oregon jelenség margójára. :)
Mindenki mindenkit piszkal ezen a fórumon. Oregont többen is. Ezért nem értettem egyetlen ember demonizalasat akit nem is láttam ráadásul ide írni. Mindegy szerintem ezek olyan felesleges beirasok de vannak akik ezt rendszeresen szoktak emlegetni.
Kulcs-Soft Nyrt
Hamarosan a BÉT-en lesz a Kulcs-Soft, és gondoltam már jobb lesz előre megbeszélni, ki hogyan áll hozzá.
1000 Ft-on a bevezetés. Remélhetőleg nem egy filaxia2 vagy keg2 lesz ebből, mindenesetre én bizakodom, így valószínűleg igyekszem hamar belevenni.
link
link