Nekem az különösen tetszik, hogy mindig kiemeli a részvényeseket/befektetőket minden megnyilatkozásában, és szerintem komolyan is gondolja, szemben másokkal...
Számomra ez a mondat azt jelenti, hogy ezen a szinten nincs túlértékelve az árfolyam, ennyit valóban ér is a cég jelenleg, és még nincs igazán beárazva a jövő... Ha emellett egyeseknek ez azt jelenti, hogy ennyit ér, és itt ki kell szállni, azoknak majd integetünk, ha valóban elindul a papír. Itt kicsi az árbevétel, ha véletlenül becsúszik valami olyan ügylet, ami egy kicsit más irány, mint a számlázó program, akkor az hatalmas ugrást jelenthet az árbevételben, és így az eredményekben is...
"Véleményem szerint a Kulcs-Soft valós értékét árazza a piac, amelyet a nagyjából 3000 forint körüli ár tükröz. Ha a Kulcs-Üzlet beválik, és egy éven belül el tudjuk érni a tízezer előfizetőt, akkor ebben az árfolyamban még rengeteg tartalék van."
Kulcs-Soft Nyrt
Hamarosan a BÉT-en lesz a Kulcs-Soft, és gondoltam már jobb lesz előre megbeszélni, ki hogyan áll hozzá.
1000 Ft-on a bevezetés. Remélhetőleg nem egy filaxia2 vagy keg2 lesz ebből, mindenesetre én bizakodom, így valószínűleg igyekszem hamar belevenni.
link
link