Milyen számokkal te troll? Rohadtul nem ismered a tőzsdét és hogy hogyan árazz. Azon is látszik hogy nem valamelyik üres mínuszos céget találtad be (van bőven ilyen a Béten) hanem egy 30 éve nyereségesen működő osztalék fizető IT céget ahol pozitív átalakulások kezdődtek miért nem mész már innen el? Beteg vagy????!
Mint cegvezető Kulcsarnak funomabban kellene foglalmazni. Azert irok mert rengeteg idom van most. Csak sajna nem lehet mar a pfen velemenyt utkoztatni sem. A 3% osztalek harmatgyenge.....
Mert,ha nincs papírod,akkor minek írogatsz ide,mit foglalkozól vele.Szerintem sajnálod,hogy lemaradtál,most meg már nem mersz belevenni,és inkább szapulod.
Azzal nincs baj ha más a véleményed de idézem kb 1 órával ezelőtti írásodat: “spekázzátok csak ezt az értéktelen papírocskát” ez nem más vélemény hanem rosszindulatú lebeszélés ráadásul a Kulcs pont azon kevés rv köze tartozik ami fizet osztalékot és Kulcsár úr a mai interjúban azt is elmondta hogy magasabb lesz az osztalék mint tavaly
Gondolom nem Kulcs és azért vagy frusztrált mert míg ez közel triplázott és tartja is nagyjából addig más papír vagy esett vagy stagnál jó esetben kivéve Nutex de azt inkább hagyjuk
Kulcs-Soft Nyrt
Hamarosan a BÉT-en lesz a Kulcs-Soft, és gondoltam már jobb lesz előre megbeszélni, ki hogyan áll hozzá.
1000 Ft-on a bevezetés. Remélhetőleg nem egy filaxia2 vagy keg2 lesz ebből, mindenesetre én bizakodom, így valószínűleg igyekszem hamar belevenni.
link
link