"Ezért nincs részvényem egy se. BTW olyan barátaimnak sincs -hasonló okokból- akik éveket húztak le a tőzsdén főállásban. Öreg, ez annyira gagyi.. Akik èveket húztak le a tőzsdèn főállásban? Kik voltak azok, a speakerek?? Itt kampányolsz a papír ellen..csak tudnám mièrt vagy itt, ha nem tartod èrdekesnek.. Nyilván mindenki tudja mièrt..😃 De ez már annyira unalmas, szánalmas ès fárasztó..
Szekta topik már van, karosultak topik mikor lesz es vajon ki csinalja majd? Ja a szektaban kerdezni sem lehet mert kivag a "vezer", amolyan magyaros az egesz....
Volt azt hiszem a Kepesnek egy műsora,Desszert?Ahol meghívott cégvezetőket,akik szüleik halála után ültek bele a vezetői székbe..Kegyetlen nehéz volt,de idővel belejöttek,mert nem akarták a szüleik által felépített vállalatot eladni,alkalmazottait utcára tenni. No nem beszélek a topik mellê,csak gratulálni szerettem volna kitartásotokhoz!👍🙂További sok sikert kívánok! Az építő jellegű kritikát meghallgatom,mégha hiszünk is egy részvényben,,érdemes meghallgatni több véleményt!
Az osztalék az elmúlt két évben megduplázódótt ha ilyen ütemben halad a történet akkor érdemes még most bevásárolni mert még a Máp+-nál is kedvezőbb osztalékhozam lehet hamarosan ami az ország legjobb befektetését eredményezheti.
Ne írj már ekkora blődzségeket 40%-os osztalék hozam? A papírnak a mostani árfolyama reális a tavalyi osztalék hozamhoz de a várható magasabb osztalék miatt az idei év miatt magasabb árfolyamon lenne a helye és akkor a várható változásokról nem is beszélve
Kulcs-Soft Nyrt
Hamarosan a BÉT-en lesz a Kulcs-Soft, és gondoltam már jobb lesz előre megbeszélni, ki hogyan áll hozzá.
1000 Ft-on a bevezetés. Remélhetőleg nem egy filaxia2 vagy keg2 lesz ebből, mindenesetre én bizakodom, így valószínűleg igyekszem hamar belevenni.
link
link