Lassan tényleg minden korábbi EST rv-s kolléga itt lesz. Körbement a levél, hogy erre az rv-re rá kell cuppanni, önállóan nem megy a tőzsde, csak csoportban?
Kulcs piacvezeto több szoftver és kulonbozo szegmensben worldwide, ismert a tengerentulon is tovabba, ha jonne egy szabalyzat akar lehet teljesen monopol helyzetben pl bérszámfejtés v mashol es az tudjuk h mekkorat tud dobni a profiton!
Jó reggelt! Fizetett cikk? Fizetett díj? Lassan kiderül, hogy Kulcsár úr vette az egész karrierjét. De nyomjátok csak, én is vennék még olcsóbban, csak félek, hogy ezzel elkéstetek.
Kulcsár Tibor véleménye szerint 3000 Ft. Ez egy piacbefolyásoló vélemény, ami egy tulajdonostól nem szép dolog. Ennek ellenére 1900-2000 Ft-ért adja OTC-n. De majd a piac beárazza.
Azért azt csendben megkérdezném, hogy ha Kulcsár Úr szerint 3000 körüli a valós érték, akkor ugyanez a Kulcsár Úr miért 2000 körül adott el OTC-n részvényeket nem is olyan rég?
1998? Akkor még nem tőzsdéztem :-) Van igazság abban amit írsz. De szerintem a Kulcs-ra a politikai környezet nincs hatással, csak a szabályozói környezet: adórendeletek, NAV-nak megfelelő könyvelő program, adatszolgáltatás. A termék megvan: Kulcs-Üzlet. Ebből akarják kihozni a maximumot. Külföldi piac? Több éve próbálkozik ezzel a Kulcs. Nincs áttörő siker.
Zsoltee, Strucc, Tomek, Colop úr, Vaculak, kissigor. Szép névsor, két és fél évvel ezelőtti Est feelingem van itt. Jöttem volna hamarabb is ha lett volna egy zsánerképem. Szevasztok!
Kulcs-Soft Nyrt
Hamarosan a BÉT-en lesz a Kulcs-Soft, és gondoltam már jobb lesz előre megbeszélni, ki hogyan áll hozzá.
1000 Ft-on a bevezetés. Remélhetőleg nem egy filaxia2 vagy keg2 lesz ebből, mindenesetre én bizakodom, így valószínűleg igyekszem hamar belevenni.
link
link