Ha ott lettél volna a sajtótájékoztatón okosabb lennél de amúgy a VG-ben is lenyilatkozta nem Mari néni veszi több száz millió Ft-ért a részvényeket Kulcsár úrtól tőzsdén kívül , szvsz hamarosan komoly bejelentések jöhetnek a céggel kapcsolatban de zárjuk le a vitát holnap szent este Boldog Karácsonyt mindenkinek még a lebeszélőknek is
baromság! ott üvöltöttem a programozójukkal meg a salesükkel hogy oldják meg, ha meg tudták volna oldani meglenne, helyette azt ajánlották, hogy az ótvar online programjukat használjam, vagy vegyek tőlük drágán nem online programot.
A 180.000-es BizExpert letöltést ne számold fizető ügyfélnek. Töredéke aki valóban használja és fizet is érte. Ha ilyen jók a kilátások akkor Kulcsár Úr nem most kezdené a részesedésének az eladását jóval a piaci ár alatt!
Már most több mint 200.000 ügyfele van a Kulcs Softnak, Magyar piacon nekik van a legtöbb ügyfelük a KKV szektorban és nemzetközi szinten is egyre jobbak már ott is nyereséges a cég Amerikába stb jók a termékeik igény van rájuk a világ minden pontján
Valótlanságot ne írj! Pontosítsunk: a Kulcs-Soft magyarországon piacvezető az ügyviteli szoftverek területén. Kulcs Üzlet nevű termékük piacbevezetés alatt van. Kulcsár Úr elképzelése szerint 10 év alatt érhetik el, hogy a magyarországi KKV felhasználók száma elérje a 100.000-es nagyságrendet. Ez főleg az új belépőkkel érhető el, mivel a régi rendszert használók lassan állnak át. 2-3 év mire az üzleti haszna ennek megjelenik. Közben Kulcsár Úr fokozatosan eladja a részesedésének egy részét. A digitalizáció mást jelent, nem azt, hogy egy cég ügyviteli programot használ. Az ennél összetettebb. Olyan törvénymódosításra ne számíts, hogy a cégek csak a Kulcs-Soft termékét használhatják. Arra se számíts, hogy a NAV a fejlesztését a Kulcs-Soft-ra bízná, mivel a Kulcs csak a saját termékének a fejlesztését végzi, a NAV-nak pedig megvan a saját fejlesztő csapata.
Miért hülyeség? Az eredmény a jelenlegi árazáshoz kaki. Ez miért hülyeség? Gyatra az eredmény. Lehet jönni a mesével hogy a tőzsde a jövőt árazza... stb.
Kulcs-Soft Nyrt
Hamarosan a BÉT-en lesz a Kulcs-Soft, és gondoltam már jobb lesz előre megbeszélni, ki hogyan áll hozzá.
1000 Ft-on a bevezetés. Remélhetőleg nem egy filaxia2 vagy keg2 lesz ebből, mindenesetre én bizakodom, így valószínűleg igyekszem hamar belevenni.
link
link