Úgylátszik másoknak sem tettszik ez az új fórum dizájn.
Követeljük hogy változtassák meg, legalábbis legyen választható kinézet, mert ez igy az internetezés kőkorszakába visz minket vissza.
Ami nekem nem tettszik :
- Nem látszik jól a szöveg, mert nincs keretbe foglalva, vagy valamilyen háttér kéne oda.
- Mobiltelefonon egyszerűen használhatatlan.
- nem látszanak a hírek jobb oldalt. egy külön oldalt kell megnyitni hozzá.
- Nem látszik hogy kinek írtam választ / hozzászólást.
- Választható dizájn kell, akinek a régi tettszett, az választhassa a régi kinézetet.
- Nagyon szét van húzva a szerkezet, túl sokat kell görgetni míg mindent vissza akar olvasni az ember.
Igy rögtön átfutottam a topikokat, és mindenki ezekre panaszkodott .
Ami viszont jó :
- látszik hogy ki mikor regisztrált, és mennyi hozzászólás volt.
- választható avatar / logó
Kérjük hogy a szükséges / sokak által javasolt kifogásokat itt elolvasni szíveskedjenek és
változtatni szíveskedjenek a fórum kinézetén, köszönjük.
Ha szeretnének szép fórumot látni, ime belinkelek Önöknek egypárat :
link
de figyelj, nyugi már, láthattad tegnap, hogy mennyit alakult az egész, ne tombolj, jó lesz ez, türelem. valahogy csak kibírjuk ezt az átmeneti időt, nem fogunk belerokkanni, egyikünknek se az élete múlik rajta. ráadásul ez nem valami fizetős szolgáltatás, amit most le kell haraggal verned a szolgáltatón, sőt, ha azt akarják még akár szarul is van joguk szolgáltatni. higgadság.
még néhány lépést megfogadnak, és visszaállítják az eredetit.. a lúzerség netovábbja, amikor a felhasználókat nem kérdezik meg, hogy akarnak-e változást.., és ha igen, milyet?
Fórum téma után "Friss hírek"-re kattintva azt mág mindig új lapon nyitja meg a böngészőben!!! MIÉRT??? erre semmi szükség, hétfő délutánig maradt ugyanazan a lapon.....így meg akárhányszor ezt megteszem, mindig új lap nyílik!!
Csatlakozom! ipedről is szinte használhatatlan. Én pedig ezen dolgozom kizárólag. Néha a kevesebb több, az áttekinthető egyszerű rendszer amin minden topikot ill híreket pár perc alatt át lehetett olvasni sokkal jobb volt. Személy szerint én is a régit szeretném használni ha lehetőséget adnak erre.
Kedves fejlesztő csapat! További megjegyzés h hiába klikkelem be a jegyezd meg ablakot, mégis újra és újra be kell regelnem. A régirendszerben erre évekig nem volt szükségem. Az is furi h kitilltott tagokat jelöl meg legaktívabb fórumozőkként, akik pl.: dax topikban évek óta nincsenek is jelen.....LOL
Támogatom, tegnap egyik percről a másikra lepődtem meg, hogy mi történt... Kijelentkezett felhasználónak is legyen válasz gomb, ez vigyen a bejelentkezéshez !!! (a hogy a régiben is volt)
Követeljük Vissza a Régi Fórum Dizájnt
Úgylátszik másoknak sem tettszik ez az új fórum dizájn.
Követeljük hogy változtassák meg, legalábbis legyen választható kinézet, mert ez igy az internetezés kőkorszakába visz minket vissza.
Ami nekem nem tettszik :
- Nem látszik jól a szöveg, mert nincs keretbe foglalva, vagy valamilyen háttér kéne oda.
- Mobiltelefonon egyszerűen használhatatlan.
- nem látszanak a hírek jobb oldalt. egy külön oldalt kell megnyitni hozzá.
- Nem látszik hogy kinek írtam választ / hozzászólást.
- Választható dizájn kell, akinek a régi tettszett, az választhassa a régi kinézetet.
- Nagyon szét van húzva a szerkezet, túl sokat kell görgetni míg mindent vissza akar olvasni az ember.
Igy rögtön átfutottam a topikokat, és mindenki ezekre panaszkodott .
Ami viszont jó :
- látszik hogy ki mikor regisztrált, és mennyi hozzászólás volt.
- választható avatar / logó
Kérjük hogy a szükséges / sokak által javasolt kifogásokat itt elolvasni szíveskedjenek és
változtatni szíveskedjenek a fórum kinézetén, köszönjük.
Ha szeretnének szép fórumot látni, ime belinkelek Önöknek egypárat :
link
link