Ez rettenetes....+ használat szempontjából totálisan átgondolatlan design !!!.
Megint elszabadult egy "Az új mindig JÓ" idióta marketinges fantáziája......
Minden héten feltaláljuk a spanyolviszt kategória.... (pont mint a M.crosoftosokk -> pl. Vista)
1. 1 cm-er VASTAG sárga elválasztó vonalak (túl sokat takarnak pl. 4-5 ilyennél elveszítümnk akár egy fél oldal
látnivalót/szöveget is 2 like/unlike gombért...
2 Ezekben sárga vonalakban nincs egy egyszerű gomb (pl. a korábbi fórumhoz képest), amelyben azonnal tudsz
válaszolni a hozzászólásra (bejelentkezés után).. EZÉRT fent be kell jelentkezned, majd KERESGETNED kell a
hozzászóllást....ezzel kb. megnehezítik és körülményesebbé teszik a hozzászólásokat... ennél már 10 éve is
jobb volt az eredeti fórum...
3. a válasz erre gomb is 1 cm-es ....túl nagy helyet fogalal... nem a gombra +a sárga vonalra vagyok kíváncsi,
hanem a véleményekre, hozzászólásokra..... szóval no comment
4. Ha benne vagy egy fórumban a TOVÁBBI FÓRUMOK NEM JELENNEK MEG a ballalsó sarokban....így MEGINT
KERESGETNED KELL ha másikba akarsz írni...
...persze ha az a cél, hogy ne szóljanak sokan hozzá a fórumhoz...és csökkenjen a felhasználók/hozzászólók száma...nos ....akkor TÖKÉLETES !!! :DDDD
Követeljük Vissza a Régi Fórum Dizájnt
Úgylátszik másoknak sem tettszik ez az új fórum dizájn.
Követeljük hogy változtassák meg, legalábbis legyen választható kinézet, mert ez igy az internetezés kőkorszakába visz minket vissza.
Ami nekem nem tettszik :
- Nem látszik jól a szöveg, mert nincs keretbe foglalva, vagy valamilyen háttér kéne oda.
- Mobiltelefonon egyszerűen használhatatlan.
- nem látszanak a hírek jobb oldalt. egy külön oldalt kell megnyitni hozzá.
- Nem látszik hogy kinek írtam választ / hozzászólást.
- Választható dizájn kell, akinek a régi tettszett, az választhassa a régi kinézetet.
- Nagyon szét van húzva a szerkezet, túl sokat kell görgetni míg mindent vissza akar olvasni az ember.
Igy rögtön átfutottam a topikokat, és mindenki ezekre panaszkodott .
Ami viszont jó :
- látszik hogy ki mikor regisztrált, és mennyi hozzászólás volt.
- választható avatar / logó
Kérjük hogy a szükséges / sokak által javasolt kifogásokat itt elolvasni szíveskedjenek és
változtatni szíveskedjenek a fórum kinézetén, köszönjük.
Ha szeretnének szép fórumot látni, ime belinkelek Önöknek egypárat :
link
link