Hu nekunk volt egy nap operativ torzs nelkul -de szamok voltak akkor is!-, micsoda hisztit levagott akkor a media szennyesebbik resze... kettos merce rulez! :)
Csak 3 napig kussoltak. Péntektől vasárnapig. Az oka pegig az lehet, hogy nem akarták elcseszni az ünnepüket. Vasárnap volt a napforduló, péntektől mókáztak. Midsommar - a legsvédebb ünnep. Az év leghosszabb nappalát Svédországban a nyári napfordulóhoz legközelebb eső pénteken ünneplik: májusfát állítanak, népdalokat énekelnek, táncolnak....
Ezt az yt live streamet csak az “elejen” neztem. Emlekszem, marciusban ezen neztem rendszeresen a kinai adatokat. Utana ez a stream elszarodott. Orulok hogy ismet megy. Immar itt is van frissites. Szamomra viszont magyarazatot kovetel hogy miert nem volt friss sved adat kozel 4 teljes napig. https://www.worldometers.info/coronavirus/country/sweden/
Kovetem tovabb az adatokat, korulottunk mindenhol gazosak az adatok, es nalunk is kezs kialakulni egy inflexios pont, BAJ lesz!! Le kellene zarni a hatarokat, idoseket le kellene korlatozni, idosotthonok mar most megint nagyobb figyelmet erdemelnenek!!!!
Egy-ket tegnapi adat meg hianyzik, de mar majdnem teljes, majdnem minden orszag adata befutott. Hianyzik meg pl. Nigeria, Kamerun, Gabon, Panama, Svedorszag. Ez utobbi mondjuk mar tobb napja hianyzik. Kamerin, Nigeri, Gabon, Panama csutortoki es penteki szamokat jelentett, nekik nem hianyzik 3 nap mint a svedeknel, mindossze a tegnapi nincs meg fent..
KoronaVírus