Elég, ha nem 120-as a vérnyomása, hanem 140, már akkor az ok - magas vérnyomás. Nem tudom, mikor kerül elő a magasabb koleszterinszint - mint fő halál ok.
A közvetlen környezetemből is van olyan kolléga, aki lélegeztetőgépen van.
– Idős?
– Nem, 60 év körüli és krónikus alapbetegsége sem volt. Azt nem tudjuk ennél az esetnél azért, hogy kövér volt e vagy cigizett e az orvos.. nagyon nem mindegy..
mindeki a virussal foglalkozik és beszart,és az összeomlás miatt igy nem
megy senki utcára ,nincs tüntetés,ha nem lenne virus akkora tüntetések
lennének hogy sorra dölnének be a kormányok ,lásd 2006,tanultak
belöle,egy fenét ez a terv,háttérben
kérdezze politikusokat és faruzeusékat,ök csinálják a saját vermüket és szögeket a koporsoikra,persze naivák hogyne a virus ,egyébként ha mégis a virus a gáz elmondanám akkor ez az elsö csapás ,a második a tengerek,harmadik az édesvizek,kiderül hamarosan van e még idö vagy nincs
Lehet, hogy kicsit érthetetlen voltam, ezért ajánlanám én is azt az írást amit jófej néhány hsz-szel korábban már berakott. Megfontolandó gondolatok még ebben az agyzsibbasztó pánikhelyzetben is, tényekkel. A halálozási arányról írottak pedig abszolút korrektek benne, azzal nem lehet vitatkozni, márcsak ezért is érdemes elolvasni. Szendi Gábor: Az új koronavírus és a Titanic
romák el se kapják,amugyis a virus kamu,és ami mögötte van na attol lehetne rettegni,de azt nem tudják,csak összeesküvés elmélet de 20 év mulva kiderül hogy valoság
"A kormány akcióterve szerint a romatelepeken a hadsereg orvosai fogják végezni a koronavírus-teszteket. [A miniszterelnök] kiemelte, ezeken a településeken a rossz higiéniai körülmények miatt egy
fertőzött személy átlagosan 20 embernek adhatja tovább a vírust.
Összehasonlításképpen ezen szám országos átlaga csak 1,65. 405 katona dolgozik már most is a terepen, a katonai helikopterek egészségügyi utánpótlást szállítanak. A Spartan szállítógépek pedig Nagy-Britanniából hoznak haza ottragadt
állampolgárokat. Új egészségügyi személyzetet képeznek ki, a katonai
kórházban is kezelni fogják a koronavírus-fertőzötteket." . Szlovákiában! https://ujszo.com/kozelet/a-hadsereg-vizsgalja-majd-a-romatelepeket
KoronaVírus