Továbbra sem hinném, hogy nekem kellene igazolnom az állításaidat. A "nézzen utána" link nélkül annyit jelent, hogy nem tudod igazolni, tehát valótlan.
"2 évig vakcinázás után 55 ezer plusz halott volt az oltásoktol." Honnan ez az adat? Fejtsd már ki... Mihez képest 55 ezer plusz, az alaphalálozáshoz vagy a covidhalálozáshoz? És hol? Világszerte? Magát az "oltás okozta halálozást" hogy definiálnád, hogy különítenéd el egyértelműen más halálokoktól?
2019 ota folyamatosan majdnem mindig ugyanez volt van kivétel hányás-iz szaglásvesztés-foleg vakcina ota.2 évig vakcinázás után 55 ezer plusz halott volt az oltásoktol.plusz egyre többeen betegek oltásoktol.nyilván kovid is hatással van .de mi ----------, nem?
fertőző megbetegedések számának emelkedése miatt péntektől kötelező a
maszkviselés a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Oktatókórház
tagkórházainak fokozott kockázatú, járó- és fekvőbeteg-ellátást végző
osztályain és részlegein - közölte a kórházcsoport az MTI-vel.szégyen aki nem oltotta be magát-meghalt? igen akik beoltották magukat azok inkább és betegek lettek.rohadt sátánista pribékekbetegségipar és gyogyszeripar.a tudosokkal együtt.
vagy tavasszal-de szerintem valami más lesz -és ennyi baszakodás után-pedig lehet tényleg háboruk sora fog kirobbani-az állando megosztás miatt.de szerintem mi a végén kapjuk-az a kérdés mikor van a vége? 3 év -vagy 30 nem mindeggy
Ahol teljesen átoltott a populáció, ott nem lehet szó tisztán a vírusról. Ott ahol semmi sem történt, ott viszont egyértelműen a vírus hatását lehet vizsgálni. Hol is van ilyen? :)
kovid-oltások ota egyre gyengébb az immunrendszer.a végén tényleg aki beoltatta magát az hal meg és nem az oltatlanok?de lebetegedni az biztos-mert az már bizonyitott
KoronaVírus