Ausztria: Bestätigte Infiziertein Österreich11767 +102 (0,87%) Halálos áldozat nem volt.....még közlekedési sem.Most úgy tûnik, hogy megfogták, burgenlandi növekedés: 0 ---- hétfôtôl újraindul az újság, és egyéb terjesztés az ingázókkal. Eddig rátolták a postára.
"Ennyi.. minuszkanak mindegy mit irok, droid, programozva van. Babocska komment? Minusz. Done. Happy..." . Miért csodálkozol, amikor azzal dicsekedtél hogy a NAV-nál feljelentetted valamelyik fórumozót? Sokunknál kiverte a biztosítékot. Én még abban sem vagyok biztos hogy itt lenne a helyed. (Tőlem em kaptál minuszt, mert se pluszt, se minuszt nem adok senkinek).
ez az egész egy rohadt nagy kamu,ez látszik ha komoly lenne a járvány nem nyitnának semmit kinában..legalábbis egy jo darabig.
Törölt felhasználó2020. 04. 04. 21:22
Kínában a szállodák 87%-a már kinyitott, és a foglaltsági szintek lassú
ütemben ugyan, de növekedésnek indultak (25% körüli), hasonló
tapasztalható Szingapúrban és Dél-Koreában is, szinte kizárólag a
belföldi turizmus indult meg ezekben az országokban
Tevedsz! Ha nem itthon marad, akkor visszafolyik az unionak a bejaratott penzcsapokon.. A foci viszont mindenhol tularazott, es most illo lenne a focibol is visszavenni, atcsoportositani.
Pénze sosem volt az államnak, mindig hiánnyal működött. A válságállóság meg nyilván nem egy fekete hattyú eseményre volt értendő, hanem egy normál gazdasági ciklusnak megfelelő visszaesésre, és nem a költségvetésre, hanem a gazdaságra.
Most sejlik fel a magyar gazdaság sokat hangoztatottn”válságálló” képessége. Nincs raktáron semmi pénz. Innen onnan kell elvonogat ni. Ennyire válságálló... 3 hete van válság... Khm hazudtak èjjel, stb blablabla
Ha azt most koronavírussal kapcsolatos tájékoztatásra költik, akkor szerintem rendben van. Habár az olyan hatalmas összeg, hogy a töredéke is elég lehet elérni mindenkit.
KoronaVírus