A kispapírok között a legértelmesebb. Nyereségesen működik, isrv zrt emelt benne tőkét tavasszal, van egy biometrikus biztonsági azonosító projektjük, illetve a telenorral és tv2-vel van szerződésük. Érdemes foglalkozni vele, olvasd el a topicját. Van akinek 70-80Ft a célára minimum, de ez nem garancia arra, hogy egyáltalán 50Ft fölé tud kerülni az árfolyam, mert párszor megpóbált áttörni rajta, de visszahullt. 46Ft-ért venni nem nagy rizikó, ha kapsz annyiért.
Az én napom is selejtes volt. Nem bírtam ki, hogy ne vegyek jó drágán appit, és én ráadásul leszálló ágban vettem. Tudtam, hogy jóval lejjebb fog majd menni, csak kérdés, hogy mikor, és, hogy lesz-e előtte még rally. Hát ez tudjuk, hogy kétesélyes. Vagy még feljebb kilő, vagy visszarendeződik előbb. Ennyi papír nem a világ, majd feljebb megy megint, előbb vagy utóbb. Ebben biztos vagyok. Persze jó lenne, ha inkább előbb. Opit is vettem, pedig az is valószínű, hogy vissza fog még korrigálni.Ilyen kis tételeknél, amivel én is szórakozom, nem fogok ebben tönkre menni. Az est-et meg látod jobb lett volna, ha eladom 27-en, persze ma nem állítottam be. Jót szórakozott valaki, bár szerintem elég jelentős részét saját maga vette. Persze, lehet, hogy tévedek. Csak annyira irreális árakkal állt be eladási és vételi oldalon is, hogy nem tudok másra gondolni. Igaz én csak 5 ajánlatot látok, lehet, hogy az mind elterelő hadművelet.
Kisbüfik topikja