Én is nagyon várom már, hogy visszatérjen, szeretem olvasni a bejegyzéseit. Most hétvégén sok fórumba visszaolvastam még a kezdeti időkből is, érdekes volt. Éva is sokszor előbukkant itt is, ott is, jó volt olvasni a gondolatait. Úgyhogy Éva gyere vissza gyorsan, remélem olvasol minket is! Meg persze másoknak is volt sok érdekes megszólalása a régiek közül. Szórakoztató és azt hiszem hasznos kikapcsolódás volt ez a több (sok) órás már már történelminek tekinthető olvasmány.
Sajnos én is csak távolról néztem a nagyok száguldását, pedig pénteken az opi-ban bent álltam 12-n vételen, de ilyen az élet, nekem nem jutott. Az appi se muzsikált igazán jól, kicsit feljebb ment ugyan, de ez még nem az igazi, egyelőre bukóban állok benne. A minimális 411-es vételemet eladtam 420-ért, a többit magasabb áron vettem, de így legalább felszabadult egy kis pénzem. Est-et kaptam 17-en, meglátjuk mi lesz, eddig bármit vettem, az lefelé ment. Opi-t szeretnék venni, de egyelőre ezt az árat azt hiszem kihagyom, hátha korrekcióban lesz kicsit alacsonyabb is. Aztán lehet, hogy csak még magasabban lesz, ki tudja...
Kisbüfik topikja