Igen, néha a játék is kell, meg hogy legyen valami esemény itt, amibe mi is benne vagyunk. Kis merészséggel, de azért ésszel. És igen, ebbe egy két rossz döntés is benne van. Te annak idején mibe nyúltál bele, írtad az elején, hogy volt egy bukód.
Továbbra is figyelem majd, és, ha lesz jónak tűnő alkalom, megint beszállok. Ez nekem a kis tőkémhez képest jó nyereség volt, ezért inkább realizáltam. Nem megy mindenben az ücsörgés, de figyelek, tanulok, tapasztalatokat gyűjtök.
Végül én sem mertem belevenni az app ba, csak néztem egész nap a föl le 10 forintot, úgyhogy a záróárfolyam miatt csökkent a bukó, de az átlagon nem javítottam. Opit vettem egy kicsit, ott is tartok attól, hogy még visszakorrigál erősebben, és ugye majd akkor kéne venni. Mondjuk az app se úgy nézett ki ma, mint aki nagyon lejjebb szándékozna menni.
"Úgy látom,hogy ott1 lesz még le kör 43 ig." Semmi jel nem mutat erre. Csak mert ott szeretnél bevásárolni, attól az árfolyam még nem fogja méltányolni a reményeidet...
Pontosan.Sokan par nap alatt akarnak sok penzt keresni.Keptelenek legalabb1evet adni neki.23on 500K.t eladni egyben a legnagyobb butasag volt amit ritkan latni.Talan konzumba volt ilyen elkapkodott butasag az 500K.t 40ft on hencegve eladni.Ezekbol is tanul az ember.
Kisbüfik topikja