Nekem olyan se vele, se nélküle ez a 4ig. Pedig itt is lesz rakéta, csak általában sunyiban, amikor nem várható. A lényeg, hogy ne hallgassatok rám, amatőr vagyok, akinek néha bejön, néha nem. Idén bármivel lehet pénzt csinálni, meglátjuk jövőre mi lesz.
Nem kell mellre szivnod, nem te nyomtad a gombot. A 4IG-vel teljesen tanacstalan vagyok. Egyszer dobnam, egyszer bizom benne, igazabol ezert csabultam el, mert godoltam ha neked is megy nekem miert ne, pedig a grafikonom szerint meg messze lenne a vetel ideje. Most mar mind1 megfogadom, hogy 800 felett nem veszek.
Mindig gondold hozzá, hogy nem befektetési tanácsadás! Nem vagyok tévedhetetlen. Ahogy elindult, szerintem neked se ez volt a gondolatod zárásra!? Én senkinek nem szoktam írni, hogy vegyen valamit. Leírom, hogy én mit csinálok, semmi több. Egyébként is amilyen véleménnyel vagy rólam, azt gondolnám, hogy csak azért se csinálnád azt, amit én! Látod, jobb is lett volna, ha mást teszel. Amúgy meg nagy baj, ha nem egy nap alatt gazdagszol meg?
https://invst.ly/1282a8 Ma megint megszívtam egy nő miatt.:(( Én barom "hallgattam" a katonanőre és bővítettem 4IG-t még szerencse nem sokat. Magamtól és az én TA-m szerint még vártam volna vele, de hagytam magam "befolyásolni". Hiba volt, de megtanultam, hogy női tréderre soha többet nem hallgatok.:)n Ha holnap 900 lesz a 4 IG, akkor természetesen mindent visszaszívok.
Kisbüfik topikja