Bezzeg a "mamikanak" nem volt sok. Meg most is azzal dicsekszik, hogy 420-488 kozott lekaszalta. Ha tudom bele nem veszek, mert ahol mejelenik ott elobb vagy utobb ragadas lesz es ennek isszak a levet a befektetok.
400-at gondoltam először vételnek, csak azért én konzervatív kereskedő vagyok, meg már "öreg", meggondolom hogy mit csinálok, meg általában tételt veszek mint te ;) aztán próbálom magam lebeszélni.
Nem oktatlak, mert sok mindenhez többet értesz, mint én! Nem rossz cég, de ennyit nem ér. Kispapírok közül talán a legkorrektebb. Kétévente általában van osztalék. 300 ft-ot megérthet szerintem. Nekem már a 400-420-is magas, 350 környékén nézegettem, de eltántorított sajnos :(
Nem engem kérdeztél ugyan, de ott negyedik napja tömnek már véleményem szerint. 400-420 körül rápróbálnék spex lóvéval. Fundásan pedig inkább nem is mondom. :))) Sem a múlt héten, sem ezen nem jött hír sem projektről, sem új tulajokról, sem küszöb átlépésről. Gyanús, hogy egymástól vették 400 felett a viszonylag kicsi közkezet. Persze ha ma 480-ra zárna és jönne mellé egy hír zárás után, akkor vissza az egész. Akkor majd én kérek elnézést.
Ma is fölkerült a -4000-res chart, a tendencia töretlen, az állampapírt hazug összevetésekkel föl, OTP-t kamúval lefelé beszélik, a splitezés erény egy részvénynél, csak egy 1/2 művelt mucsai parasztnál érv lefelé, dőlj hátra és élvezd a műsort. Záró után jövök TA-val, minden eshetőséget, több chartal elemezve, még az Inverted Flag-et is, ami a lefelé Armageddon lenne.
Amúgy azt se tudják sokszor az OTP részvényesek ide! szekcióba mit írnak. 200 milliárdos extra adó. A csányi meg kávéfőző lány lett kb. majd végig nézi persze.
jó hta nord egy bizonyithatoan csaló szélhmos banda..Aki évekkel késöbb adja le az beszmolójt. keresi , pereskedika könyvvizsglóval..kalap szar nak hívjk vagy bűnözőnek..
szarts e értenek ezek hozz..Most lovagolnak hogy tmenetileg bejött nekik valami egy jó félév alatt..De ha visszanézed pr nick féléve 2 honapja 2 napja kurvara nem ezt írta..
Kisbüfik topikja