Hát igen. Őszies a tél, néha már tavaszias. Az egyik “ hívő” nő testvére aki banki alkalmazott pont az állampapírba csábította a családot , amikor a Parragh miniszter már kezdi mérsékelni annak vonzerejét. Itt is van köztünk elvakult állampapír imádó a biciklije ülése is abból van.
Mint az életben a színvonal a minőség csökken csak bizonyos emberek és köreiknek növekszik. Már az ember tele van másokkal is pl a coinok azt jó lenne találni egy új bitcoin féle őrületet. A coinosok tábora viszont gyarapszik és azok a fórumok mint anno itt percenként 4-5 hozzászólás, itthon vagy pl USA felületek.
Lehetne, de majd akkor lesz növekedés ha a fórum is felélénkül. Jelen állapot jóltükrözi a tőzsdézési kedvet. Nagyon sokan eltűntek a fórumról és ahogyan a fórum színvonala csökken úgy csökken a tőzsdézési kedv is. Egy - két topik kivételével igazán tőzsdei dolgokról nem lehet olvasni, mert előtérbe került a politika, az életmód, a főzés és minden más. Igazából nekem sincs kedvem írni, mert a "kutyát sem érdekli" és nem alakul igazi társalgás. Sajnos most ez van, remélem lesz változás, de ha nem akkor is az élet megy tovább.:)
Lehet a hazai parkettra meg kis pluszt? Fura az is, hogy opus pénteken zöld, bár azt tesznek vele amit akarnak. Most komótosan ment vs 6 hete gyorsvonat 113-160. Rengeteg a lemaradó App Delta Nutex Nord Amixa Top5 az erősorrend is ez. Akko és Autow és a Cig szebb napokat érdemelnének.
Sajnos ez nálunk nem gazdasági hanem politikai kérdés lett, amivel meg nem szeretnék foglalkozni mert vagy jót, vagy semmit. Csak reménykedni tudok, hogy egyszer minden véget ér.....:(
Igen rajtunk, de leginkább a JÓISTEN rendezi az életünket. Mindenki azt kapja amit megérdemel még akkor is ha valaki(ik) hirtelen "kamutemplombajáró(k)" lesznek.:)) A sorsát senki el nem kerülheti.
Mondasz valamit!👍 Több baráttal már csak telefonon, stb értekezünk mi is....😍 Pocsék, mocskos, szutyok világ van...😎 Szebb jövőt mindenkinek! [De ez rajtunk múlik!]
Minden OK.:) Itt voltam végig (olvasva) csak kipróbáltam az aktív fórumnélküli életet. Jelentem működik és van élet az aktív fórumozás nélkül is. Ahogyan látom, olvasom másnak sem ártana kipróbálni.:)))
Kisbüfik topikja