Jobb volna egy több hónapos állandó fel hisz a lefele már 4 éve itt van velünk minden szutyok rv ben. Lehetne 10x 20x mint a régi szép időkben, de szerintem a coinokban előbb lesz szazx és ezerx!
Ki tudja? Nem látunk a jövőben, csak van némi jól értesült. Hazugság és kamu az egész bet mint az amikor irjak, hogy már 3 hete lövik a kinti atomerőművet ami már rég felrobbant volna! Hazug világ ami del Amerikához vezet, sötétedés azt nem mész sehova.
Törölt felhasználó2022. 08. 15. 23:57
Szerintem lesz egy jó kis beijesztő esés a következő napokban és utána jön az alku az EU-val és brutál emelkedésnek nézünk elébe:)
Volt hogy balentummal vitatkoztunk itt hogy ér-e 75 milliót egy fullos vályogház balatonedericsen. Szerinte ért. Szerintem nem. Most a telek gazzal 50 millió. Szóval ő nyert akkor. Így utólag
Valami kávéfőzős nickkel fogadtam. És buktam igen. De küldtem neki a borokat. Meg is kapta. Azóta őt sem látom. Lehet élete egyetlen tőzsdei nyereménye volt a bor
Stagnáló működési költség+ magas bevétel. Energiaválság van! Otp eredménye neg csökken, plusz extra adó. Emelkedő kamatok miatt csökkenő hitelkereslet. Plusz npl ráta is nőni fog, mérsékelten. Krach lesz mindenben. Ha nem robbanik fel a barátság vezeték akkor Mol, Alteo, Pannergy, Masterplast, őrmester lesznek a menekülő részvények. (Bár sztem a Mol is extra rizikós!!!!!!!!!!!!!) Energiaválság a jelszó! (Vagyonvédelem) hisz felfordulásban védeni kell a vagyont!
Akkor rosszul tudom. Az a baj, hogy a növekvő profittal bármit kezdhetnek: osztalék, srv, akvizicio stb. Tehát nem következik belőle egyértelmúen árfolyam emelkedés.
Kisbüfik topikja