köszönöm Hathor, hogy elhiszed, iszonyút "gürizek" nap mint nap és persze sokszor nagyon jól, ha elkapok egy felfutást, sokszor meg mint a mai nap, ülök a lesen, és lesz egy "mezei egér" a zsákmány
igen, ezt értem, mivel én sosem akarok és nem is lehetek piacmozgató én csak annyit tehetek, hogy beszállok, ha megérzem, hogy rántani fognak valamin a konzumot 2017-ben viszont ezerrel dumáltam fel 160-tól, mert ott egy hatalmas megérzés jött és sikerült végigcsinálni
Úgy értem, hogy ha ők nem mozognak kis papirban, akkor csak pár ft nyerőd lehet. Szerinted mitől ugrott meh a futur 60rol 109ig? Kb 3-4 ember műve volt.
En atlag 5millaval erem el a havi 1millat 100konti hati atlag. Neha jon hozza 5-10millaert par napra egy kis papir.. de az tenyleg 1heten belul zarva. Ebben a honapban hatibol kevesebb jott, csak 10-20-30-50kontikat tudtam venni, illikvid. Ebben a honapban wabi nyero jott kicsibol hozza. Igy sem fogom elerni a millat ebben a honapban. Elso honap az evben. De ilyen illikvid puacon nem is akarok most kereskedni. Szamlam mindenkori csucson,nem akarok rontani. Evat en elhiszem amit ir. Kicsikbol jo szeriaval gxors tradekkel par nap alatt millak jonnek ki 10millios befektetesekkel
2018 januárjáról írtam akkor volt nálam találkozó és akkor kerestem 2 millió 160 ezer forintot ---2018 januárban nem 2017-ről írtam megkérlek, az alapvető korrektséget tartsd be
Meglepődnél hány olyan kisbüfi van már 2017 óta akik alapjáraton 300 millió ft felett mozognak, mozgatnak pénzeket. Velük nem tudsz versenyezni se Futuraquaban se 4iGben. Szerintem a nagyobb skalpokat nekik köszönhetően teheted el.
én egyáltalán nem foglalkozom azzal, ki mennyit keres itt biztosan sokan sokkal többet, mint én viszont azt elég ocsmány megnyilvánulásnak tartom, hogy ha beírok valamit, jön rám a had, méghozzá olyanok, akik igen kényesek ,ha mások kérdezik őket viszont velem szemben rendszeresen megengedik maguknak az inkorrektséget szóval ha azt várja el valaki, hogy szavahihető legyen, ne süllyedjen olyan mélyre, hogy bizonyítás nélkül kételkedik más szavában , azaz gyanusít és lejáratni próbál szerintem a fair magatartás az, hogy amit elvársz magad felé, ne kövesd el másokkal szemben
Nem is extrém? :-OOO Akkor mi az extrém? Igaz, a 4 milla csak a "próba" nyereség lesz. Kíváncsian várom a folytatást. A támadásos részt hagyjuk, nem is teregetem ki a vélt és valós nyereségeimet, ne is álmodjon róla senki! :-)
Kisbüfik nyílt topicja - itt mindenki mindenről IS írhat :)