Az MSZP miniszterelnök-jelöltje, Mesterházy Attila videoüzenetben hívta nyilvános vitára nyolc témában Orbán Viktort, a Fidesz elnökét, illetve az ellenzéki párt szakpolitikusait. A viták megtartásának javasolt időintervallumát február 22-e és...
a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=3&i=128802
Szerintem ugyanolyan becstelen és hataloméhes, mint az összes többi politikus és az a legnagyobb baj sztem, hogy egyenlőre ti ennek az ellenkezőjét hiszitek és hirdetitek róla.
A másik oldalonis folyamatosan ezt teszik, mindnig is erről írtam, ha nem vetted volna észre.
A baj nem azzal van, hogy szavazatot akar maximalizálni, ez a politika alapja, ha ezt nem vetted észre, akkor baj van, hanem azzal, hogy ezt hogyan teszi.
Ha a szavazatmaximalizálásának az eszköze az inaktív réltegek ész nélküli kedvezményezése az aktív rétegek rovására, főképp úgy hogy az ész nélküli támogatások során az inaktív rétegekben fokozott figyelmet kapnak a szinte kizárólag önhibájuknak köszönhetően inaktívok, akiknek büdös a munka, de annál kedvesebb a bűnözés, akkor eljutiunk oda, ahová jutottunk.
Köszönhető ez azoknak is, akik megszavazták őket, meg azoknak is, akik nyiltan, vagy akár hallgatólagosan támogatták őket ebben az agybeteg politikában.
A hallgatólagos támogatáson értem azt is, aki az ellenfelet orrvérzésig szidja, a szoci kritika meg rendszeresen elmarad tőle, de legallábbis késik, és ebben az esetben is igen kevéssé meggyőzőre sikerül.
"Hozzáteszem, Viktor úgy fog tenni, hogy a szavazatait maximalizálja. Ha ehhez vita kell, akkor vitatkozni fog, ha nem, akkor nem."
Ez tetszik. Amolyan Fidesz arspoetika is lehetne. Érvényes akár a parlamentre is (lásd 3 heti ülés):) Sajnos az a baj, hogy nem elég, hogy minden párt így működik. Hanem a szavazók ezt még tapsikolva is fogadják. Persze, csak ha a sajátjukról van szó. A másik oldalon az ilyen az mocskos hazugság, hazaárulás, stb.
Hozzáteszem, Viktor úgy fog tenni, hogy a szavazatait maximalizálja. Ha ehhez vita kell, akkor vitatkozni fog, ha nem, akkor nem.
Amúgy ez a Mesterházy gyerek nem ellenfél, Bokrossal valszeg bajban lenne, de az meg egyelőre nem elvárás.
Az 50%-os adót kommentáld már léci. Lapulsz, mint szar a gazban, mióta kezdenek kiszivárogni a szoci program elemei.
Amúgy eddig nem arról volt szó, hogy te nem szoci szavazó vagy? Akkor mit szarakszol egy olyan vitán, amiben számodra két érdektelen hótt populita párt fogja butítani a népet?
Azért röhejes , hogy nektek kell megmagyarázni azt hogy Viktor miért ne vitatkozzon a kihívóival. Úgy néz ki nagyon féltitek. Lehet hogy belül ti is érzitek azt hogy vitaképtelen? Régen amikor még volt becsület, ha valaki arcába kesztyűt csaptak, a sértett fél nem azon vitatkozott , hogy jogos -e a kihívás, hanem megkérdezte, hogy kard vagy pisztoly. Azt aki nem így tett, gyávának tekintették és elvesztette a becsületét. O.V. gyáva?
Igazad van Pampa! Az Mszp legnagyobb ellenfeléhez kell csatlakozni a Fideszhez. Lényeg a 2/3 elérése, hogy megindulhasson a gyökeres változás. Akkor nem lehet majd senki másra fogni, hiszen mindent törvényesen elérhet.
Nem szabad , hogy elvesszenek a szavazatok kis pártokra. Halálos vétek Mdf-re dávid ibire- Bokrosra (Horn gy miniszterére) szavazni.
kiegészíte azzal, hogy én önkéntes munkával segítem a 67% elérését és remélem. hogy a mentelmi jog mögé bujni akaró összes parlamenti képviselő is felelőssáégre vonható lesz a JOBBIK nélkül.
Leírom mégegyszer,hátha most megérted. Igaz,lehet,hogy fölösleges és én tévedtem amikor többet tételeztem fel rólad.
Engem hidegen hagy a Fidesz programja, én nem azért szavazok rájuk, hanem én az MSZP ellen fogok szavazni. És ha a közvélemény kutataási adatok szerint xyz PÁRTNAK lenne esélye a 2/3 elérésére akkor arra szavaznék,mert az országnak most az tenne jót,ha 4 évig a kormány tényleg csak a felhalmozódott problémák megoldásával foglalkozhatna.
Ennek ellenére te mindíg kiforgatod a beírásom lényegét.
Mert a lényeg az:
Hogy Gyurcsány HAZUDOTT és CSALT a 2006-os kampányban. És még ezt azzal tetőzte ,hogy elismerte az ÖSZÖDI beszédben.
De ti itt egy páran ezt az egészet mint lényegtelen "esetet" kezelitek.
Elfelejtettél válaszolni a felvetésre, hogy ha Orbán nem áll ki, akkor miért nem Bokrossal vitatkozik vagy a Jobbikkal, ugyanis mindegyikkel teljesen más a hirdetett gazdaságpolitikájuk.
Kihívta vitára Mesterházy Orbánt
Ugrás a cikkheza teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=3&i=128802