A tranzakció nyomán létrejövő cég, a KBC Equitas megújuló szolgáltatásairól, termékportfóliójáról 2007. május 3-án, sajtótájékoztató keretében ad részletes információt. Az ügylet a romániai Swiss Capital 2006. december végi megvásárlásával együtt jól tükrözi a KBC Securities azon törekvését, hogy tovább erősítse jelenlétét a közép- és kelet-európai piacokon.
Tegnap beadtam vételi ajánlatot, de Webbrókerben más a default, mint PETI-ben. Nem aznapra, hanem visszavonásig tette be. Ma bekötött, csak néztem mi van.
sajnos igen, a megszokott beállításaid mellett nézegetheted a PETI felületét de ha nyitni akarsz akkor a webes platformra irányít és ott baszakodhatsz az ajánlat bevitellel persze a lépésközöket még nem sikerült összehangolniuk a mai napig se
Ma szálltam újra ringbe. Ez most komoly hogy csak webes felületel lehet kereskedni a KBC-nél? Eszem faszom megáll.... ekkora faszságot... :( használhatatlan szar ez így....
cig könyve is szar , ott se működik a fél forintos lépésköz , inkább duplán jeleníti meg ugyanazt a sort a könyvben tényleg vicc, hogy ezt nem lehet napokig rendbe tenni mi a qrvaanyukat csinálnak nem tudom
K&H Értékpapír (KBC Equitas)
link